OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 4h, k, ruok.tila, khh, kph, s, erill.wc, vh, ylä-aula

Ponsantie 948, Pispala, Kangasala

Hinta

298 000 €

Koko

143,5 / 145,8 m²

Vuosi

2011

Upea vuonna 2011 valmistunut Kontion hirsitalo maaseudun rauhassa Längelmäveden läheisyydessä. Tässä kodissa on alakerrassa valoisa ja korkea olohuone, jossa on Tulikiven varaava takka ja leivinuuni. Keittiössä on hyvin kaappi- ja laskutilaa. Ruokailutilassa yhdistyvät sekä keittiö että olohuone. Isoon takkahuoneeseen on myös käynti ulkoa ja siellä on toinen varaava takka. Alakerrassa on lisäksi makuuhuone, kodinhoitohuone, vaatehuone, kylpyhuone/wc ja sauna sekä erillinen wc. Yläkertaan on tehty yksi hyvänkokoinen makuuhuone ja käyttöullakkoon saa vielä tehtyä toisen asuinhuoneen. Tässä kodissa on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja yläkerran huone lämpiää patterilla. Maalämpöön on lisätty konvektori viilennystä vartan. Maalämpö ja kaksi varaavaa tulisijaa mahdollistavat erittäin edulliset asumiskustannukset. Pihapiirissä sijaitsee päärakennuksen lisäksi kahden auton katos, jonka yhteydessä on iso varasto. Pihapiirissä on välttäväkuntoinen 1920-luvun hirsirakenteinen talo ja ympärivuotisessa käytössä oleva saunarakennus, jonka toisessa päässä on pieni kanala. Lisäksi on vielä erillinen vanha varastorakennus. Kiinteistöllä on vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriliittymät sekä valokuituliittymä. Lisätiedot ja vain yksityisnäytöt Kirsi Muilu 050-389 6836

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574284
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, ruok.tila, khh, kph, s, erill.wc, vh, ylä-aula
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
143,5 m²
Kokonaispinta-ala
145,8 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

721,74 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 219 e / kk 14310 kWh/v. Vesi ja jätevesi: vesiosuuskunnan taksan mukaan. Puhtaanapito: 120 euroa/vuosi, viedään itse jätepisteelle. Kiinteistövero: 721,74 euroa/vuosi. . Sähkö+ siirto vuonna 2023 yhteensä 2634,30€ eli 219,53€/kk.

Sähkönkulutus on ollut nykyisillä asukkailla noin 14.310 kWh vuodessa. Sähkölaskujen keskiarvo on ajanjaksolta 1.4.2023- 31.3.2024 ollut noin 219 e/kk sisältäen sähkönsiirron ja perusmaksun. Tämä summaan kuuluu sähköauton lataus.
Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 721,74 euroa/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Yläkerran huone 2020
Maaviileä konvektori (viilennys) 2022
Kaikki sisätilat maalattu 2020 (seinät ja katot)
Etälä- ja itäpuolen ulkoseinät maalattu 2022
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
  • Energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku 135, todistus voimassa 22.4.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Lamellihirsi 205 mm
Pintamateriaali: Keittiössä laminaattilattia, hirsi- ja laattaseinät. Olohuoneessa ja alakerran makuuhuoneessa lattiassa laminaatti ja hirsiseinät.Kodinhoitohuoneessa laattalattia ja hirsiseinät. Saunassa laattalattia ja paneelit seinissä. Kylpyhuone kaakeloitu. Takka-/makuuhuone laattalattia ja hirsiseinät. Erillinen wc laattalattia ja seinissä hirsi/laatta/paneeli. Yläkerran huoneessa laminaattilattia ja seinissä maali
Keittiön kuvaus
Keittiössä Jääkaappipakastin Festivo kotikylmiö, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin hormiin, leivinuuni Tulikivi ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on Harvian sähkökiuas. Ulkosaunassa on puukiuas. Kylpyhuone/wc suihku aj peilit. Erillinen wc peilikaappi ja allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä ja pesuallas sekä kaapistot. Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-439-3-7
Tontin pinta-ala
3 580 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue, käyttöönottotarkastus. Kangasalan kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Kangasalan kaupunki
Rakennukset
Autokatos (2 auton) + varasto (seinät eristetty + sähköpatteri) n. 17,5 m2. Vanha hirsinen asuinrakennus (rv. 1925 / tyydyttävä kunto) n. 77 m2. Vanha saunarakennus / liiteri n. 22 m2. Vanha varastorakennus n. 15,8 m2.
Palvelut
Palvelut: Huutijärven lähikauppa 9,5 km. Koulut: Kangasalan alakoulu, yläkoulu ja lukio noin 10 km. Päiväkoti: Huutijärven päiväkoti. Kautialan uimaranta ja venelaituri 3,5 km. Raudanmaan kyläntalo, lasten eläinpuisto ja kahvila. Liikenneyhteydet: Linja-auto kulkee 6 krt/päivä kouluaikoina

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Pispala, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Muilu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, YKV

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.