Omakotitalo | 4h + k + oh + rt + et + 2 lasikuistia + kellari

Tuomaanniemenpolku 7, Koisjärvi, Lohja

Hinta

185 000 €

Koko

125 / 155,5 m²

Vuosi

1905

Historiaa huokuva ihastuttava huvila, joka on rakennettu vuonna 1905. Jykevän kivijalan päällä lepäävä upea kaksikerroksinen huvilarakennus, mikä kylläkin vaatii laittoa, mutta jossa puitteet ovat kohdillaan. Talon huoneet noudattavat vanhaa huonejärjestystä ja riittävät tarvittaessa suuremmankin perheen tarpeisiin. Koko tontti on aidattu ja sisäänkäyntiä koristaa jykevät rautaportit. Tilalla on lisäksi v. 1992 rakennettu talousrakennus, jossa voi asua samalla, kun remontoi huvilaa kuntoon. Myyntiä hoitaa: Ann-Marie Mustakallio, puh. 040 652 8862 tai ann-marie.mustakallio@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ke 5.6. 14:00 - 15:00
Esittelijänä Ann-Marie Mustakallio
p. 040 652 8862

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574380
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + oh + rt + et + 2 lasikuistia + kellari
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
155,5 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1905
Käyttöönottovuosi
1905
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

185 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

180,18 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: omilla puilla. Sähkö: riippuu sähkösopimuksesta sekä kulutuksesta . Tiemaksut: 52,50 €/v. Kiinteistövero: 180,18 €/v. . Jätehuolto hoidettu Rosk'n Roll / Lohjan Munkkaan jätekeskuksen kanssa, vuosimaksu ollut 83,32 €. Jätteiden toimitusosoite (jäteasema): Munkkaanmäki 51, 08500 Lohja.

Kiinteistöä käytetty pääsääntöisesti vain kesäaikana, jolloin sähkönkulutuksen vuosiarvio ollut noin 320kWh / 35-40 €/kk sis. käyttösähkön ja siirtomaksun.
Ilmoitetut kulutuslukemat ovat edellisten
kalenterivuosiin pohjautuvia ja riippuvaisia kulutuksesta sekä toimittajasopimuksista.
Kiinteistövero: 180,18 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kohde vaatii vakituista asumista varten saneerausta, esim. vesi- ja viemärijärjestelmät. Kohteessa ei ole sisä-wc:tä eikä pesutiloja. Tilalla sijaitsevassa talousrakennuksessa voi asua sillä aikaa, kun remontoi huvilaa. Huvila on toiminut vapaa-ajan asuntona viimeiset vuosikymmenet.
Tehdyt remontit
Päärakennuksen katto remontoitu 2000-luvulla.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä, Rakennukset tarvitsevat peruskorjausta.
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Pönttöuunit ja leivinuuni.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. Päärakennus: Paikalla rakennettu. Ulkoseinät hirsi/puurakenteisia Puuverhottu julkisivu. Väliseinät puu-/ levyrakenteiset. Välipohjat puurakenteisia. Talousrakennus: Rakennus on perustettu maanvaraisten betonisokkelipalkkien varaan. Perusmuuri on betonirakenteinen. Alapohjana on alapuolelta lämmöneristetty maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja puuverhoiltuja. Alakerran ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja on puurakenteinen. Kattomuotona on harjakatto ja katteena on tiilikate. Yläpohja on puurakenteinen. Lämmönlähteenä on suora sähkölämmitys, lämmönjako tapahtuu sähkölattialämmityksellä ja irto sähköpattereilla.
Pintamateriaali: Keittiö: puulattia, seinät ja katto puupaneloitu. Olohuone: puulattia, levyseinät, puupaneloitu katto. Makuuhuone 1: puulattia, levyseinät, katto puupaneloitu. Makuuhuone 2: puulattia, levyseinät, katto puupaneloitu. Makuuhuone 3: puulattia, levyseinät, katto puupaneloitu. Sauna: laattaseinät- ja katto, puupaneloitu katto. Kylpyhuone: laattaseinät- ja katto, puupaneloitu katto. ruokailutila: puulattia, levyseinät, katto puupaneloitu. aulahuone: puulattia, levyseinät, katto puupaneloitu. makuuhuone 4: puulattia, levyseinät, katto puupaneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi talousrakennuksessa, jääkaappipakastin päärakennuksessa, erillisuuni, sähköliesi talousrakennuksessa, keraaminen liesi, astianpesukone ei toiminnassa, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali puutasot, puuhella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Sijaitsee talousrakennuksessa
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, vintti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-547-2-22 / 444-547-2-3
Tontin pinta-ala
4 830 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Mariabacke / Mariebacke I,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 450 m². Lohjan Rakennusvalvonnasta saadun tiedon ja voimassa olevan rakennusjärjestyksen mukaan kokonaisrakennusoikeus on 450 m2 (asuinkäyttöön 350 m2 ja talousrakennukset 150 m2). Rakennusoikeudesta käytetty asuinrakennukseen 145 m2 ja talousrakennukseen 81 m2. Päärakennuksen mahdollinen korvaaminen uudella vaatii Lohjan kaupungin Maankäyttö- ja kaavoitusosaston poikkeamisluvan, ennen rakennuslupakäsittelyä.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, rakennukset kaupungin rekisterissä. Rakennuspaikka muodostuu kahdesta kiinteistöstä. Kiinteistön alueella ei ole voimassa oikeusvaikutteisia kaavoja. Rakentaminen määräytyy voimassa olevan rakennusjärjestyksen mukaan (Lohjan kaupunki Rakennusjärjestys §24). Kiinteistöt sijaitsevat Retlahti-Vörlö kulttuurimaisemassa.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lohjan kaavoitus, Niina Majuri 044 374 1390
Rakennukset
Puurakenteinen vuonna 1997 valmistunut talousrakennus, kokonaisala 81 m2. Rakennuksen alakerrassa on olohuone, keittonurkkaus, sauna ja suihkutilat. Yläkerrassa on makuuhuone ja iso ullakkotila. Rakennuksen yhteydessä on lisäksi kompostikäymälä, kahden auton autotalli ja puuliiteri.
Palvelut
Palvelut: Lähimmät arjen palvelut Saukkolassa n. 10 km. Lohja 20 km, Nummela 22 km. Kiinteistö sijaitsee Hiidenveden välittömässä läheisyydessä perinteikkäässä maalaismiljöössä. Liikenneyhteydet: Nopeat yhteydet pk-seudulle
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Hiidenvesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Koisjärvi, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ann-Marie Mustakallio

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Nummela, Vihti

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Nummela, Vihti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.