Kerrostalo | 3h, k, wc, kph, sauna, lasitettu parveke

Resiinaraitti 16 B, Pohjola, Turku

Hinta

298 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

2008

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja moderniin 80 m²:n kulmahuoneistoon viihtyisällä alueella Resiinapuiston kupeessa. Asunnossa ensimmäisenä huomio kiinnittyy tilavaan ja valoisaan olohuoneeseen ja keittiöön jotka ovat osittain samaa tilaa, niitä erottaa keskeltä avonainen kaapisto. Keittiö on varusteltu laadukkailla kodinkoneilla, kuten induktioliesi ja erillisuuni (2024), jääkaappi, pakastekaappi sekä astianpesukone (2020). Kulku lasitetulle parvekkeelle käy keittiötilan kautta. Huoneiston lattiat ovat tammiparkettia. Kaksi eri puolella asuntoa sijaitsevaa makuuhuonetta tarjoavat mukavan rauhalliset puitteet kummankin huoneen käyttäjille. Makuuhuoneista pienempi sopii erinomaisesti myös työhuoneeksi. Huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu varmistaa asumismukavuuden myös kesäaikaan. Oma sauna, tilava kylpyhuone sekä erillinen wc lisäävät arjen helppoutta. Tämä tilava koti sopii erinomaisesti niin perheille kuin pariskunnille. Eteisen ja vaatehuoneen säilytysjärjestelmät on mietitty toimiviksi ja arkea helpottaviksi. Huoneistoon kuuluu oma häkkivarasto, joka sijaitsee väestösuojassa. Asukkaiden käytössä ovat myös yhteiset tilat, kuten kuivaushuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto. Myyjällä on talon viereisessä lukitussa autohallissa autohalliosake, jonka voi ostaa erikseen asunnon oston yhteydessä. Tämä 2008 valmistunut asunto sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä, Asunto Oy Turun Topparoikassa. Taloyhtiön lämmitysmuotona on energiatehokas kaukolämpö, ja ilmanvaihto on huoneistokohtainen lämmön talteenotolla. Taloyhtiöllä on oma tontti, joka takaa vakaan ja turvallisen asumisen ilman erillistä tonttivastiketta. Taloyhtiössä on tehty säännöllistä kunnossapitoa, kuten ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyöt (2021). Tulevaisuudessa ei ole suunnitteilla suuria remontteja. Pohjolan asuinalue tarjoaa erinomaiset puitteet arkeen. Alueelta löytyvät päivittäispalvelut, Kähärin koulu on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja päiväkotejakin löytyy lähistöltä useampia. Lähin bussipysäkki on heti talon edessä Köydenpunojankadun varrella, ja Turun keskustaankin pääsee nopeasti niin autolla, julkisilla kuin kävellenkin. Viereinen puisto ja lähialueen ulkoilureitit houkuttelevat viettämään aikaa ulkona, ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet löytyvät nekin aivan kulman takaa. Koulukadun ABC:lta löytyy ruokakaupan lisäksi kuntosalipalvelut aivan naapurista. Onko tässä uusi kotisi? Sovitaan esittely. Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229 pasi.pitkanen@op.fi Kohde kiinnostaa mutta oma on myymättä? Saat minulta arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Ota Yhteys! SEURAA MYÖS SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575566
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, wc, kph, sauna, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Neliöhinta

3 725,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

320,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

320,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähkö oman sopimuksen mukaan. Vesi oman mittarin mukaan. Kylmävesi 3,71 e/m3, lämminvesi 9,50 e/m3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Tilava, lasitettu parveke, näkymät etelään Veturipuistoon ja länteen. Parvekkeella on hyvin tilaa kalusteille.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parketti, seinät maali. Olohuone: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 1: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuone 2: Lattia parketti, seinät maali. Sauna: Lattia laatta, seinät saunapaneeli. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatta, katto paneloitu. Eteinen: Lattia parketti, seinät maali. Wc: Lattia laatta, seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni 2024, induktioliesi 2024, liesituuletin, astianpesukone 2020, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc pesuallas, peili, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
V-S Isännöintitalo/Kimmo Aarnio, p. 0207 229 973
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

27 kpl, 14 kpl, 7 kpl

Tehdyt remontit
2021: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyö.. Asunnon remontit: Ilmalämpöpumppu v. 2015 (huollettu 2023).
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitys seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarpeesta. Käsitelty hallituksessa 20.3.2023 ja esitetty yhtiökokoukselle 3.5.2023:
- Parvekelasien huolto- ja korjaus, jatkuva.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
2 728 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Turun Topparoikka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pohjola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pasi Pitkänen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.