Omakotitalo | 2 mh, oh, tkh, k, wc, psh, s, vh

Hagalundintie 8, Maksjoki, Lohja

Hinta

159 000 €

Koko

98 / 123,8 m²

Vuosi

1971

Rauhallisella ja suositulla omakotitalo alueella sijaitsee tämä ryhdikäs, tiiliverhoiltu yksitasoinen omakotitalo. Tässä kodissa on kaksi makuuhuonetta sekä tunnelmallinen takkahuone. Kylpyhuone on remontoitu 2016 ja samassa uusittu käyttövesiputket. Lämmön talteenottava ilmanvaihto on asennettu 2018. Etupiha on kauniisti kivetty ja talon yhteydessä on autotalli. Pihalta löytyy monia istutuksia iloksi ja hyödyksi. Kaunis ja aurinkoinen piha kutsuu viihtymään! Virkkalan ylä-ja alakoulu sijaitsevat pienen kävelymatkan päässä ja ruotsinkieliset koulut löytyvät Virkkalan keskustasta. Virkkalan kauppojen lisäksi, kehittyvän Tynninharjun monipuoliset palvelut ovat aivan lähellä. Bussipysäkkille vain n. 240 metriä, josta linja-autot kulkevat Virkkalasta Lohjan kautta Helsinkiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575577
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 mh, oh, tkh, k, wc, psh, s, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
123,8 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

227,51 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: sisältää lämmitys- ja käyttösähkön 13000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 17,00 €/kk. Puhtaanapito: Rosk n Roll taksojen ja sopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 227,51. . Kulutustiedot riippuvat käytöstä, kulutustottumuksesta sekä perhekoosta. Nouhous vuosittain,
Kiinteistövero: 227,51

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Yksitasoinen koti, jossa hyvä pohjaratkaisu. 2 makuuhuonetta sekä tilava takkahuone josta kulku takapihalle ja terassille. Suuri ja viehättävä terassi on katettu. Valoisa olohuone ja erillinen keittiö. Säilytystiloja mm. erillinen vaatehuone sekä tekninen tila, autotalli jossa lattian alla varasto.
Muut lisätiedot: Kiinnitykset eli panttikirjat, luovutetaan ostajalle veloista vapaana kaupanteossa. Ostaja voi käyttää niitä oman lainansa vakuutena.
Tehdyt remontit
Tehdyt remontit: Sisätilojen maalaus 2006, peltikaton
maalaus 2011, kylpyhuoneremontti ja käyttövesiputkiston uusiminen 2016, sähkölämmityksen käyttöönotto 2016, sadeveden poistoputki eteläsivulle 2017, lämmön talteenottava ilmanvaihto 2018, sokkelin maalaus 2022.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Öljysäiliön sijainti:Autotallissa (maassa),Öljysäiliö tarkastettu:Poistettu asianmukaisesti käytöstä (pesty ja puhdistettu). Säiliö mahdollisesti pitää purkaa vielä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Muut tilat 41m2. Rakennusmateriaali : Puurunko ja tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia lauta, seinät maalattu, osin kaakeli, työtasot laminaatti ja metalli. Olohuone: Lattia parketti. Seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia muovi. Seinät maalattu, puolipaneeli. Makuuhuone 2: Lattia muovi. Seinät maalattu, puolipaneeli. Sauna: Lattia laatta, seinät puu, rapattu. Kylpyhuone: Latti laatta. Seinät kaakeli, puu.. Wc: laatta ja kaakeli. Muut tilat: Pannuhuone: lämminvesivaraaja. Tekninen tila: sähköpääkeskus, paikka pesukoneelle, ( pannuhuone poistettu käytöstä nyt toimii teknisenä tilana jossa vesivaraaja ), takkahuone, tuulikaappi
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (ei tietoa toimivuudesta tällähetkellä) pakastekaappi, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti. Keittiössä ilmastointikone lämmöntalteenotolla (LTO) Liesituulettimen yhteydessä Vuosittain keväisin vaihdettu suodattimet Vanha kylmäkaappi on purettu ja tilalla laitettu ruokakaappi. Kettiön hana vaihdetaan 5/2024 Lattia hiottu ja vahattu 2006
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, allaskaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, tekninen tila
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Arviolta alkuperäinen katto, jota on huollettu tarpeen mukaan.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-429-3-68
Tontin pinta-ala
1 071 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Kaunis, etupihalta tasainen tontti, talo tontin korkeimmalla kohdalla, takapiha loiva rinne. Paikoitusalue kivetty, takapiha aidattu. Aurinkoinen tontti. Istutuksia mm. marjapensaat, kirsikkapuu ja alppiruusu.
Tontin nimi
Alsike,
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 11.11.1970. Lohjan kaupunki / rakennusvalvonta 040 188 6100 asiakaspalvelu Y9 Taajamaosayleiskaavan päivitys kulkee myös nimellä Nauhakaupunki 2050, jonka nettisivuilta saat lisätietoa ja voit seurata kaavaa ja sen vaiheita.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lohjan kaupunki / Kaavoitus 040 188 6100 asiakaspalvelu
Palvelut
Palvelut: Virkkalan keskustan palvelut n. 2 km, K-Market n. 2 km, Citymarket 2,8 km, Lidl 2,7 km, Tynninharjun S-market n. 2 km, Jula, Jysk, Alko, Gigantti, Power, K-rauta sijaitsevat kaikki Tynninharjulla jonne matkaa n. 2 kilometriä. Koulut: Virkkalan yhtenäiskoulu jossa ala- ja yläkoulu n. 1,9 km, Virkkalan ruotsinkieliset koulut n. 2.5 km. Päiväkoti: Virkkalan päiväkoti n. 2,5 km, Niksulan päiväkoti 2,7 km. Lohjan Sairaala ja terveyskeskus n. 2.8 km. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki Maksjoentiellä (Ketunkuja) 240 metriä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Maksjoki, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Röntynen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.