Omakotitalo | 4h, k, kph, s, khh, wc

Vahakastie 1, Tupuri, Salo

Hinta

239 000 €

Koko

101,5 m²

Vuosi

2004

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin, joka mahdollistaa sujuvan arjen yhdessä tasossa. Taloa on pidetty hyvässä kunnossa ja siihen on tehty mukavia parannuksia vuosien varrella. Talon suunnittelussa neliöt on käytetty tehokkaasti ja täältä löytyy kaikki tarpeellinen. Tilavassa olohuoneessa on näyttävä ja käytännöllinen varaava takka, joka antaa lämpöä ja tunnelmaa talven kylminä pakkaspäivinä. Keittiön kaapistot on uudistettu ja tarjoavat runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Lisäksi asunnosta löytyy kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, joissa on paljon säilytystilaa. Kaunis ja valmiiksi tehty iso piha tarjoaa monia mahdollisuuksia viettää aikaa ulkona. Tilavassa autotallissa on tilaa kahdelle autolle ja sisääntulopiha on laatoitettu. Asuinalue on rauhallinen ja viihtyisä, ja noin 1,5 kilometrin päässä on kauppa, koulu ja päiväkoti. Tämä on erinomainen sijainti niille, jotka arvostavat rauhallista asuinympäristöä ja hyviä palveluita lähellä. Voit tutustua tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
576612
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, khh, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
101,5 m²
Kokonaispinta-ala
101,5 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

657,52 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Noin 12 000 kWh/v (2 hlö) . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Sopimuksen mukaan. Kiinteistövero: 657,52 €/v. . Sähkölämmityksen lisäksi nykyisillä asukkailla puuta on kulunut noin 3 kuutiota vuodessa.

Esitetyt kulututiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista. Ilmoitettu kiinteistöveron määrä on vuodelta 2024.
Kiinteistövero: 657,52 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Autotallin ilmalämpöpumppu 2020
Pihalaatoitus 2021
Hormieristys 2023
Yläpohjaan lisätty puhallusvillaa, nyt 50 cm. 2023
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energiatodistus on voimassa 10.05.2034 asti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät lasikuitutapetti / kaakeli, laattalattia. Olohuone: Seinät tapetti, parkettilattia. Makuuhuone 1: Seinät tapetti / maali, tammiparketti (2 x liukuovikaapistot). Makuuhuone 2: Seinät maali, parkettilattia. Makuuhuone 3: Seinät tapetti / maali, tammiparketti. Kodinhoitohuone: Seinät lasikuitutapetti, laattalattia. Sauna: Seinät paneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: Seinät kaakeli, laattalattia. Eteinen: Seinät lasikuitutapetti, tammiparketti. Wc: Seinät kaakeli, laattalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi täyskorkea, pakastekaappi täyskorkea, induktioliesi + kiertoilmauuni 2020, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, vaaleat kaapistot, pöytätasojen materiaali laminaattia ja tiskialtaan puoli kivimassaa. Keittiön kaapistot runkoineen uusittu 2020.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna sähkökiuas. Kylpyhuone: suihku suihkuovilla, wc-istuin, bidee-suihku, peilikaappi, allas. Kodinhoitohuone:kaapistot, pesukoneliitäntä, allas. Erillinen wc: wc-istuin, bidee-suihku, peili, allas, seinä- ja allaskaapisto. Lattialämmitys laattatiloissa.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto autotallin yhteydessä, pihavaja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
734-23-90-10
Tontin pinta-ala
1 266 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tasainen hoidettu nurmipiha, jossa hedelmäpuita. Etupiha on helppohoitoinen ja laatoitettu.
Tontin nimi
, 90:10
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 316 m². e=0.25
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2003, 2004, 2012.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5101
Rakennukset
Autotalli/varasto, rv 2004. Rakennusmateriaali: puu. Lämmitys: sähkö ja ilmalämpöpumppu, kahdet nosto-ovet. Rakennuksen kerrosala on noin 48 m² (autotalli 33m² ja varasto 15m²). Pihavaja 2012. Rakennusmateriaali: puu. Pinta-ala n. 9,5 m².
Tontin vuokraaja
Salon kaupunki
Tontin vuokra
646,05 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2053
Palvelut
Palvelut: Matkaa Salon keskustaan noin 6 km. Paikallisliikenne Salon keskustaan läheltä. Alueella päivittäistavarakauppa. Kaupan yhteydessä kylmä bensa-asema. Ulkoilumaastot, marja-ja sienimetsät ja valaistu pururata hiihtolatuineen sijaitsee lähellä. Koulut: Alakoulu kävellen noin 1,5 km, muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Noin 1,5 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Tupuri, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.