RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Omakotitalo | Oh / k / rt, 5 mh, yläaula, psh / wc / s, psh / wc, erillinen wc, 2xvh, iso khh, terassi, parveke

Männistönkatu 5, Keskilohja, Lohja

Hinta

385 000 €

Koko

194 / 216 m²

Vuosi

1997

Tässä on kyseessä päivitetty, kaunis kokonaisuus, jota on asuttu ja pidetty rakkaudella. Jo heti pihaportilta alkaen vastassa on huoliteltu näkymä; kulkualueet on asfaltoitu ja kivetetty ja oleskelulle on varattu ihania terasseja. Piha on valmis, upea ja viimeistelty puutarhapiha ja tontilla on myös kahden auton katos, jossa reilusti eristettyä varastotilaa. Talossa sinut vastaanottaa avara eteinen runsaine kaappitiloineen. Lasipariovien kautta kuljetaan talon valoisaan oleskelupuoleen, missä on mainiot mahdollisuudet yhdessä oleskeluun ja kokkailuun. Pihalle ja kesäkeittiöön on kulku keittiön vieressä olevan kodinhoitohuoneen kautta ja onhan se hienoa, että myös saunojilla on lyhyt matka ulos terasseille. Keittiö on laadukkaasti uusittu ja palvelee varmasti vaativaakin käyttäjää. Alakerrassa on kaksi makuuhuoneiksi tai työtiloiksi sopivaa huonetta ja yläkerrassa reilun kokoisia makuuhuoneita on kolme, joista suurimman yhteydessä on vaatehuone ja parveke. Yläkerrassa on lisäksi iso aulatila, jonne tulvii valoa kahdesta kattoikkunasta. Yläkerrassa on suihkuhuone, jossa on wc ja alhaalla pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja myös wc, joita talossa on peräti kolme kappaletta. Jos et tuntisi Lohjaa, voin kertoa, että sijainti on arvostetulla ja rauhallisella alueella ja vielä lähellä kaupungin keskustaa. Tästä paikasta kaupungin erottaa harju, jota ei ole pakko ylittää sinne päästäkseen. Lämmitysjärjestelmänä toimii varaava kaakelitakka, 2 ilmalämpöpumppua sekä sähköpatterit/-lattialämmitykset. Kokonaisuus vastaa loistavasti nykyisiin asumisen tarpeisiin. Soita Minnalle P. 0449724489 ja varataan aika katsomaan paikan päälle. + SIJAINTI + VIIMEISTELTY KOKONAISUUS + UUSITTU KEITTIÖ + VALMIS JA HUOLITELTU PIHAPIIRI

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349425
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh / k / rt, 5 mh, yläaula, psh / wc / s, psh / wc, erillinen wc, 2xvh, iso khh, terassi, parveke
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
194 m²
Kokonaispinta-ala
216 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuslupakuvien ja myyjän ilmoituksen mukaan asuinrakennuksen huoneistoala on 194 m² ja kerrosala on 216 m². Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1997
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / noin 1-2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

385 000,00 €

Velaton hinta

385 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

636,28 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus nykyisillä asukkailla (pääsääntöisesti 2 hlö ja sähköauton lataus) noin 20500 kWh/2023. Kulutukseen on kiinnitetty huomiota ja takkaa on käytetty lisäksi lämmitykseen. Sähkön ja veden kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Sähkön hinta voi vaihdella suurestikin. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Voit arvioida vedenkulutustasi: https://www.vesi.fi/vesijalanjalkilaskuri. Lisäksi mm. jätekustannukset (https://rosknroll.fi/perusmaksu/), vakuutukset sekä polttopuut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläaula: 2 kattoikkunaa (Velux, pinta-asennetut/kiinnitetyt sälekaihtimet, asennettu Veluxin maahantuojan asentajien toimesta) Eteisaula: Kiinteä kaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, asennetut naulakot ja koukut, kiinteät valaisimet, portaikon valaisimet, talousjäteastia (240l), lämpökompostori (Biolan 220l), postilaatikko (lukittava, metallinen), leikkimökki (hyväkuntoinen), pihalla olevat istutuslaatikot, matontamppausteline, kiinteät pyykkinarut autokatoksen takana. Polttopuut (koivua, määrä riippuu siitä, paljonko vielä kulutetaan ennen kauppaa).
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Valokuitunen Oy, Valokuitu (liittymä on tilattu 18.10.2023, verkon rakentaminen aloitetaan keväällä 2024). Boxi asennettu valmiiksi talon sisälle olohuoneeseen ja kuituyhtiöstä riippuu, milloin työ on valmis. Perusmaksu noin 10 €/kk, lisäksi nopeudesta riippuen muutama kymmenen € lisää., Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Toinen terassi on talon sisäänkäynnin puolella ja ulottuu khh ovelle asti, missä on kesäkeittiötilat. Terassilla on myös katettu osuus, jossa on vedenpitävä laskostettu katoskangas (Asko/uusittavissa). Pihan takaosalla on noin 4x4 m erillinen terassi, jonne kesällä paistelee myöhäiseen iltaan.
Tehdyt remontit
2024: Toukokuussa keittiön allaskaappi vaihdettu, autokatoksen ja talon tiilikatteet pesty ja käsitelty sammalen estoaineella
2022: Uusittu pakastin ja jääkaappi, erillisuuni ja marraskuussa astianpesukone, hankittu yläkerran ILP (Mitsubishi, Wifi-ominanisuus/ohjattavissa sovelluksella)
2015: Hankittu alakerran ILP (Mitsubishi, etäohjausominaisuus hankittavissa)
2014: Keittiöremontti (lattiat, seinät, kalusteet ja koneet), sähkölämmityspatterit uusittu
2013: Khh-remontti (kaikki kalusteet, lattiat, katot, seinät, valaistukset), parketin hionta ja tammiparketin valkolakkaus (normaalia paksumpi parketti, joka hiottavissa vielä)
2012 noin: Uusittu lämminvesivaraaja
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Kate on ehjä. Varatiiliä löytyy. Huollettu 5/2024. Lisätietoja kunnosta: Rakennuksen kunnon voi tarkemmin määrittää kuntotarkastuksessa. Myyntiesitteellä ilmoitettu kuntoluokitus on subjektiivinen käsitys asunnon kunnosta, eikä sitä tule sekoittaa rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntotarkastuksen, -tutkimuksen tai -arvion kuntoluokitukseen.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Myyjä tilaa todistuksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, 2 kpl ilmalämpöpumppuja
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin verkostossa. Veden laatu ja riittävyys: Myös sadevesiviemäröinti on asennettu: Kadun puolen vedet on ohjattu verkostoon ja pihan puolen ohjattu pihalla olevaan rengaskaivoon (kasteluvesi).
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät. Valokuituliittymä (Valokuitunen)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Oh/rt: Valkokuultolakattu tammiparketti. Alakerran makuuhuoneet: Tammiparketti. Muutoin alakerrassa on laattalattiat. Yläkerrassa kosteissa tiloissa laatta ja muissa tiloissa laminaatti (Pergo). Portaat on öljyttyä tammea.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktioliesitaso. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Puustelli.
Jääkaappi, Pakastinkaappi, erillisuuni, liesituuletin (Oma hormi), keittiösaareke (Toisella puolella 4 isoa laatikkoa ja toisella puolen istumapaikat), mikroaaltouuni (Integroitu) ja astianpesukone (Integroitu)
Seinämateriaalit: Kalustevälitilat isoa valkoista laattaa
Kylpyhuoneen kuvaus
ALAKERTA: 2 suihkua, wc-istuin. Ikkuna. YLÄKERTA: Suihkukaappi (IDO), wc-istuin, pesuallas ja kaapisto. Bidee-suihku.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc alakerrassa (kiinteä kalustus kuuluu kauppaan). Ikkuna. Bidee-suihku. Lattiamateriaalit laatta. Seinämateriaalit laatta/maali.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kuivauskaappi, tila pesutornille, ikkunat, käynti ulos terassille. Reilusti kaapistoja ja erikseen peililiukuovikaapisto (nykyisin toinen puoli on ruokakomerokäytössä). Teräsallas (iso). Lämminvesivaraaja. Lattiamateriaalit laatta. Seinämateriaalit laatta/maali.
Olohuoneen kuvaus
Varaava kaakelitakka (paikallaan ammattimuurarin toimesta tehty ja pellit ala- ja yläkerrassa). Takan molemmin puolin imuventtiilit, jotka mahdollistavat lämmön paremman jakautumisen koko taloon. Nuohottu vuosittain.
Makuuhuoneiden kuvaus
2 makuuhuonetta alakerrassa. Toisessa on kiinteä kaapisto. 3 makuuhuonetta yläkerrassa. Päämakuuhuoneessa koko seinän mitalta komerot ja käynti parvekkeelle sekä yhteen vaatehuoneeseen. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-11-64-3
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 120 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
224 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Kiinnitykset: 200600, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Mainitut kiinnitykset (panttikirjat 3 kpl) yhteissummaltaan 200 600 € vapautetaan kaupan yhteydessä ostajalle myyjän mahdollisista lainoista vapaina ja ne ovat ostajalle valmista lainan vakuutta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on luvalla ylitetty 8 m² sallitusta/autokatos-varastorakennus. Rakennusoikeuden määrä ja rakentamisen mahdollisuudet tarkastettava aina luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Erillinen sitova tonttijako. https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Minna Hankola, 044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Keskilohja, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.