Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kerrostalo | 1h, avok, kph

Vemmelsäärentie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Hinta

206 000 €

Koko

31 m²

Vuosi

1964

Tervetuloa Pohjois-Tapiolaan, missä olet luonnon, kulttuurin, tieteen, hyvien liikenneyhteyksien sekä monipuolisten palveluiden äärellä! Nyt myynnissä muuttovalmis, hyväpohjainen, tilava yksiö hyvin hoidetusta taloyhtiöstä! Tämän toisen kerroksen huoneiston pohjaratkaisu on todella toimiva ja suurista ikkunoista aukeaa vehreät näkymät. Vuonna 2020 tyylikkäästi remontoidun avokeittiön edustalla on ihanteellinen paikka ruokailuryhmälle. Toisessa päässä huonetta on makuutila kauniilla lasiseinällä erotettuna. Keskelle huonetta jää sopivasti tilaa oleskelualueelle ja eteisessä on runsaasti säilytystilaa molemmin puolin. Kylpyhuone on optimaalisen kokoinen ja sinne mahtuu kätevästi pienempi pyykinpesukone. Bussit kulkevat vierestäsi ja metrolle sekä pikaraitiovaunupysäkille matkaa on vain reilu kilometri. Lähiruokakauppasi sijaitsee lähes kirjaimellisesti ihan vieressäsi ja Kauppakeskus Ainoa, Espoon Kulttuurikeskus ja Kaupunginteatteri sekä Kino Tapiola ja WeeGee tarjoavat kattavia palveluitansa reilun 10 minuutin kävelymatkan säteellä. Myös Aalto-yliopistolle ja Urheilupuistoon on matkaa noin kilometri. Tämä vuonna 1964 valmistunut taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä remontit on tehty ajallaan ja tehdään jatkossakin. Tehdyistä remonteista mainittakoon mm. perinteinen linjasaneeraus v. 2009. Viime vuonna yhtiössä uusittiin ikkunat pieteetillä Espoon Kaupunginmuseota kuunnellen. Asukkaiden käytössä on niin sauna, ulkoiluvälinevarastot kuin talopesula kuivaushuoneineen. Talon vierestä löytyy ilmainen pysäköintialue. Tule ja koe Pohjois-Tapiolan viehätys tässä muuttovalmiissa kodissa, missä kaikki tarvittava on lähelläsi! Avainsanat: Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Ei huolta putkista Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 3.6. 14:30 - 15:00
Esittelijänä Lilian Wardi
p. +358 50 311 2261

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1369169
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, avok, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1964
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

185 265,91 €

Velkaosuus

20 734,09 €

Velaton hinta

206 000,00 €

Neliöhinta

6 645,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

173,40 € / kk

Pääomavastike

208,08 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

381,48 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vastikkeen suuruuden perusteena käytetään osakelukumääriä. Rahoitusvastike koostuu linjasaneerauslainasta 124,27 €/kk sekä ikkunaremonttilainasta 83,81 €/kk. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään yhden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä
taloudellisen tilanteen johdosta. Hallituksella valtuus tarkistaa ja muuttaa osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan muutokset sitä edellyttävät. Valtuus on voimassa toistaiseksi.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Tehdyt remontit
2020: Kylpyhuoneen peilikaappi on uusittu.
2020: Keittiö on remontoitu.
Myyjältä saadun tiedon mukaan vuonna 2020 myös katto ja seinät maalattu (osa seinistä tapetoitu) sekä asennettu mustaruutuinen lasiseinä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämmönjakotapa vesikiertoinen patterilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä kiinteät liukuovikaapistot molemmin puolin
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö (Novart) remontoitu vuonna 2020. Keittiössä: jääkaappi pakastinlokerolla, uuni mikrotoiminnolla, induktioliesi, liesituuletin, integroitu astianpesukone, kaapistot.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä v. 2009. Kylpyhuoneessa: suihku, suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, peilikaappi (uusittu v. 2020), pyyhekuivain.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Mustaruutuisella lasiovella erotettu makuutila
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston kiinteät kaapistot sekä 2 kellarikomeroa (toinen sijaitsee A-rapussa ja toinen B-rapussa)
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Vuoden 2024 varsinainen yhtiökokous pidetään 11.6.2024.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Yhtiö osallistuu Pohjankulman paikoitusalueiden huoltokustannuksiin 0,11 %:n osuudella

Tehdyt remontit
2023: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2020: Ikkunoiden ja parvekeovien uusimisen hankesuunnittelu/suunnittelu kuntotutkimuksen perusteella. 2018: Ikkunoiden kuntoarvio. 2017: Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston perussäätö, VSS-tilan tuloilmaputkivuodon korjaustyöt. 2015: Parvekkeiden betonipintojen ja tiilijulkisivujen korjaus, asennettu vakiopaineventtiili. 2014: Motiva-energiakatselmusraportti. 2013: Julkisivujen ja parvekerakenteiden kuntotutkimus, keittiölinjojen hormit on puhdistettu. 2012: Alustatilan rikkoutunut salaojakaivon pumppu vaihdettiin, kaivojen vedenkorkeuden perusteella käynnistyvien pumppujen käynnistymistä säädettiin, A- ja B-portaiden edessä kulkeva rikkoutunut salaoja kaivettiin esiin ja korjattiin. 2010: Katon kuntoarvio, A-, C- ja E-portaiden poistoilmalaitteet uusittu. 2008-2009: Linjasaneeraus (mm. käyttövesiputket sekä lähes kaikki viemäriputketuusittiin poikkeuksena yksi alapohjan viemäriputki, joka korjattiin sukittamalla, kylpyhuoneidenkalusteet, vedeneristys ja laatoitus uusittiin sekä lattialämmitys asennettiin kaikkien asuntojenkylpyhuoneisiin, uusittiin koko antenniverkko sekä sähköjen nousujohdot huoneiston sähkökeskukseen saakka, vedettiin valokaapelit mahdollista tietoverkkoa varten, parannettiin salaojitusta ja alapohjan kosteudenhallintaa sekä alapohjan lämmöneristystä, porraskäytävien sähköt/valaistus uusittu, porraskäytävät on maalattu, uusittu huoneistojen ulko-ovien tiivisteet). 2008: D-portaiden poistoilmalaitteet uusittu. 2007: Sähkölaitteistojen kuntoarvio. 2006: Linjasaneerauksen hankesuunnittelun yhteydessä suoritettu osakaskysely. 2004: Lukitus uusittu. 2003: B-portaiden poistoilmalaitteet uusittu. 2002: Tiilipalkkien/Itäpäädyn sokkelin kuntotutkimus. 2001: Lämmön alajakokeskus uusittu. Katso koko korjaushistoria kunnossapitotarveselvityksestä.
Tulevat remontit
Hallituksen arvio seuraavien 5 vuoden korjaustarpeesta: pihan asfaltointi, lukkojen vaihto. Arviointi 5-vuotiskauden loppupuolella: vesikatto (yläpohjan lisälämmöneristys vesikaton uusimisen yhteydessä). Katon kuntotutkimus suoritettu 2010, peltikate ehjä, toistaiseksi ei tarvetta uusimiseen. Tutkimuksen mukaan yläpohjan lämmöneristystä voisi parantaa, mutta sille ei ole välttämätöntä tarvetta.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
4 248 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-osakeyhtiö Kurjenmiekka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Pohjois-Tapiolan koulu (n. 0.65 km), Aalto-yliopisto (n. 2.5 km)
Ruokakaupat: K-Market (n. 0.15 km), S-Market (n. 1.3 km), K-Supermarket (n. 1.3 km)
Lähipalvelut: Näyttelykeskus Weegee (n. 1.1 km), Espoon Kulttuurikeskus (n. 1.1 km), Tapiolan Urheilupuisto (n. 1.1 km), Kauppakeskus Ainoa (n. 1.3 km), Kino Tapiola (n. 1.4 km), Espoon Teatteri (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Koivumankkaan päiväkoti (n. 0.65 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.19 km)
Raitiovaunu (linja 15) (n. 1.3 km)
Metro (n. 1.3 km)

Tiedustelut
Lilian Wardi, p. 050 311 2261 tai lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lilian Wardi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.