Nord LKV Oy

Erillistalo | 6h + k + s + 2 terassia + autokatos (yht.järj mukaan 6h + k + s)

Kirsikkatie 31, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

536 700 €

Koko

147 m²

Vuosi

2004

KIRSIKKATIEN ERILLISTALO AURINKOISELLA PIHALLA MUUTAMIEN KYMMENIEN METRIEN PÄÄSSÄ MERENRANNASTA o m a t o n t t i - m a a l ä m p ö - j u l k i s i v u m a a l a u s t e h t y - i s o p i h a Talolla on rauhallinen sijainti suositussa Kirsikkatarhan yhtiössä. Kodin parhaita puolia ovat tilavat makuuhuoneet ja niitä on jopa neljä. Keittiö on kodin sydän ja oleskelutilat on tässä pohjaratkaisussa reilut ja löytyy niin tilava keittiö, iso ruokailutila kuin iso olohuone. Tänne mahtuu iso perhe kaikkine arjen askarineen ja lemmikkeineen kuin lapset kavereineen ja isovanhemmat kyläilemään. Arkea helpottaa kun takapihalta pääsee suoraan tilavaan kylpyhuoneeseen ja eteisessä on erillinen kodinhoitohuone. Eteisessä on myös erillinen wc. Yläkerrassa on neljä tilavaa makuuhuonetta, kylpyhuone-wc sekä vaatehuone. Säilytystilaa on huoneissa mukavasti. Sisääntulon yhteydessä on terassi, joka on lasitettu. Takapihalla on katettu terassi, jonka voi myös lasittaa. Etupihalla on kahden auton katos ja iso varasto. Sivupihalta on käynti takapihalle. Piha on aidattu. Yhtiö on siirtynyt maalämpöön, tehnyt julkisivumaalaukset sekä väliaitojen uusimisen. Yhtiössä oma tontti. Tämän yhtiön sijainti on merellinen ja suppailu- ja melontamahdollisuudet aivan lähellä. Sundsberg on suosittu, vehreä ja merellinen asuinalue hyvillä ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksilla, kattavilla lähipalveluilla ja notkeilla liikenneyhteyksillä pääkaupunkiseudun alueella, niin kehä III:n kuin Länsiväylän kainalossa. Suppailua merenrannalla, kyläyhdistyksen rantasaunailua, äitien mammajumppaa, omppukerhoa äippälomalaisille sekä kaikkea kirppiksestä kesäjuhlaan on tarjolla kylämäiseen tapaan. Lähipalveluita löytyy niin kylän koulusta, viidestä päiväkodista sekä lähikaupasta ja kylän omalta kuntosalilta. Palveluita ja tapahtumia löytyy paljon ilman kivijalkaliikettä. Tämä on kylä, jolla on sydän. Lisätiedot sundsbergilaiselta välittäjältä: Mari Varonen - Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 ----------------------------------------------------------------- Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21041030
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + s + 2 terassia + autokatos (yht.järj mukaan 6h + k + s)
Asuintilojen pinta-ala
147 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

525 762,18 €

Velkaosuus

10 937,82 €

Velaton hinta

536 700,00 €

Neliöhinta

3 651,02 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

RV 3 aitojen uusinta 3022,54 € RV 2 huoltomaalausurakka 7915,28 €

Vastike

Hoitovastike

602,70 € / kk

Pääomavastike

215,21 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

817,91 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

29,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Tilinpäätös 2023 ja yhtiökokous 2024 Isännöitsijältä 8.5.2024 saadun tiedon mukaan tilinpäätös 2023 on tehty ja se vahvistetaan 23.5.2024 pidettävässä yhtiökokouksessa. Kutsut ovat lähteneet tällä viikolla. Maksuvalmiudessa ei ole ollut ongelmia. Yhtiökokouksessa on nostoesitys hoitovastikkeeseen 15 snt ja RV2 0,92 €/ os/€. Lisäksi esitetään parvekekaiteiden uusintaa ja max 90 000 € lainaa. Arvio, (mikäli olisi tämä max määrä lainaa ) on ktie 31 osalta 3538 €, riippuen toki sitten siitä, mikä on urakan lopullinen summa. Yhtiökokouksessa päätetään myös yj muutoksesta, joista merkittävin muutos on murto- ja palohälytin laitteiden kunnossapitovastuun pois ottaminen yhtiön vastuulta. Muilta osin muutokset ovat lähinnä päivityksiä ja mahdollista erikseen mediavastikkeen perinnän. Mikäli yhtiöllä on lainaa ja osakas haluaa maksaa huoneistokohtaisen lainaosuutensa pois, tulee maksuajankohtaa ja toimenpiteitä kysyä taloyhtiön kirjanpitäjältä. Osakkaan maksettavaksi tulevat mahdolliset rahoituslaitoksen perimät ylimääräisen lainanlyhennyksen kulut. Varsinainen yhtiökokous 21.3.2023 päätti, että hallitus valmistelee aurinkosähköjärjestelmän hankintaa vielä lisää, laatii erilliset skenaariot erilaisilla sähkönhintavaihtoehdoilla ja selventää laskelman perusteita (mikä osa on laskettu osakkaisen omasta sähkönkulutuksesta ja mikä kiinteistön sähkönkulutuksesta esitetystä hyödystä) ja kutsuu ylimääräisen yhtiökokouksen koolle päättämään hankinnasta tai hankkimatta jättämisestä. - Päätettiin myöntää valtuudet hallitukselle periä tai olla perimättä enintään yhden-kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. - Päätettiin, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan osakkaiden maksamien lainaosuussuoritusten sekä pääomavastikkeiden lainanlyhennysosuuksien määrällä. - Päätettiin kartuttaa svop-rahastoa osakkaiden maksamilla kertaosuussuorituksilla. Osakeluettelon ylläpito siirretty maanmittauslaitokselle, mahdolliset hallinta- ja luovutusrajoitukset, kts. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on laattalattia lattialämmityksellä (sähkö), eteisessä myös patteri (vesikiertoinen, maalämpö). Yläkerrassa tilava vaatehuone.
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, olohuoneen jättiplafondi, varastossa olevat kaapit.
Kauppaan ei kuulu: Hybridiauton latauslaite.
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Tehdyt remontit
2024
-uusittu wc. ovet alakerta ja yläkerta
-takapihan terassin puupinnat öljytty.
-kodinhoitohuoneen seinät maalattu
2023
-alakerran ja yläkerran seinät maalattu (ei kodinhoitohuone)
-vaihdettu listat
2022
-uusittu alakerran olohuoneen ja ruokailutilan vinyylilankkulattia
-maalattu portaat
2019
-Tunto kiviseinät olohuoneen ja ruokailutilan tehosteseinät
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: elementti, puu
Keittiön kuvaus
Avonainen keittiö, jossa runsaasti säilytystilaa ja tila jatkuu aina ruokailutilaan asti. Ruokailutilasta käynti terassille. Keittiössä kodinkoneet Bosch 2017, Bosch astianpesukone 2017, Bosch uuni ja keraaminen liesitaso, Upo liesituuletin. Keittiön lattia laattaa (lattialämmitys, sähkö), ruokailutilan lattia vinyylilankku. Seinät lasikuitutapettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa takapihalta ja ruokailutilasta käynti tilavaan kylpyhuoneeseen, jossa 2 suihkua ja amme, suihkuseinä. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lattialämmitys, sähkö. Yläkerrassa kylpyhuone uusittu n.2016 yhtiön toimesta, jonka yhteydessä wc. Tilassa suihku, suihkuseinämä, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Lattia laattaa ja seinät kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa on erillinen wc, jossa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, laatikosto, peili, hyllytasot. Työtaso laminaattia. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Ovi uusittu. Lattialämmitys (sähkö). Yläkerrassa on wc kylpyhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Alakerran kylpyhuoneesta on käynti ikkunalliseen saunaan, jossa on Harvia sähkökiuas. Lattia laattaa, seinät puupaneelia. Kylpyhuoneesta on käynti ulos takapihalle, josta pääsee vilvoittelemaan niin terassille kuin patiolle.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran erillinen kodinhoitohuone on ison perheen arjen pelastus. Kodinhoitohuone sijaitsee näppärästi eteisessä sisääntuloa vastapäätä, joten sinne on myös helppo laittaa naulakkoa perheen pikkuväen ulkoiluhaalareille ja muille arjen tarvikkeille. Kodinhoitohuoneessa on paikka pesutornille, pesukoneliitäntä, työtasoa, pesuallas sekä runsaasti kaapistoa. Keskuspölynimuri. Lattia laattaa, seinät lasikuitutapettia. Silitystaso esiintaitettava. Lattialämmitys (sähkö).
Olohuoneen kuvaus
Tämän huoneiston pohjan oleskelutilat ovat yhdet Sundsbergin isoimmista. Sillä oleskeluun on niin tilava keittiö, ruokailutila, josta käynti terassille ja pihalle sekä suuri olohuone. Paljon tilaa oleskelulle isommallekin perheelle ja lapsille paljon leikkitilaa. Lattia vinyylilankkua, seinät lasikuitutapettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa neljä makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on kaappeja. Käynti avoparvekkeelle. Muissa makuuhuoneissa myös paljon kaappitilaa. Lattia parkettia, seinät lasikuitutapettia.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu tilava, lämmin varasto autokatoksen yhteydessä. Varaston koko rakennuspiirustusten mukaan 8,7 m2.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Anna Anjala-Miettinen Kontu Oy Kirkkotallintie 2 02400 Kirkkonummi puh. 040 801 4410 anna.anjala-miettinen@kontuoy.fi
Huolto
Oy Sevifi Ab Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi asiakaspalvelu@sevifi.fi 010 4111640
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen ilmanvaihto
Yhtiöllä on osuus Kiinteistö Oy Sundetin väestönsuojasta ja alueen sisäisten raittien käyttö määräytyy asemakaavan mukaan. Ylläpitokustanuksista vastaa yhtiö rakennusoikeuksien suhteessa. Yhtiöllä muut tilat alajakokeskus (sähkö -ja lämpö). Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli), kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-T (digitaalinen maanpäällinen verkko). Kaapeliyhtiö/tietoliikenneverkko Elisa.

Talossa vakituisesti asuvat ovat ryhmätapaturmavakuutettu. Vakuutus on voimassa kiinteistön yhteisissä taloissa ja piha-alueella vakuutusehtojen mukaisesti.

Isännöitsijäntodistuksen mukaan yhtiöllä on rakennusoikeutta käyttämättä 4733 m2.
Kuntotutkimukset: Huoltomaalaustarpeen selvitys, Talokeskus Oy 2016
Leikkipaikan turvatarkastus, Leikkiturva Oy 2016
Kattojen tarkastus, Kattoketut Oy 2017
Pelastussuunnitelma, Safetum Oy
Kuntotutkimus tehty: 2014
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 65

Tehdyt remontit
SELVITYS SUORITETUISTA KORJAUKSISTA: VUOSI
2010 Murto- ja palovaroittimien huolto
2011 Terassien ja parevekkeiden kaiteiden pellitys
2013 Leikkipaikan tarkastus ja kunnostus
2013 Kattojen tarkastus
2013 Märkätilojen tarkastus
2013 Alapohjien tarkastus
2014 Yhtiön kattotiiliä vaihdettu n.500 kpl
2014 IV-nuohous
2014 Salaojien toiminnan tarkastus ja huuhtelu
2015 Märkätilojen silikonit vaihdettu
2015 Siirrytty maalämpöön
2016 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja perussäätö
2016 Yläpohjien lisäeristäminen
2017 Yläpohjien ja kattojen tarkastus
2017 Leikkipaikan kiipeilytelineen uusiminen
2017 Pihavaja uusittu
2017 Rännien puhdistus ja huoltotoimenpiteet
2019 Yhtiön rakennukset huoltomaalattu
2019 Yhtiön katot pesty ja suojakäsitelty
2019 Märkätilojen pintakosteusmittaukset
2020-2021 Parvekkeen veden ohjauksen korjaukset
2020 Valokatteiden korjaukset
2021 Painemittarin asennus
2022 Hstojen väliaitojen kunnostus ja spt pensaiden uusinta
Tulevat remontit
2024 IV-kanavien nuohous
2027 parvekkeiden kunnon tarkastukset
2023 Palovaroittimien uusinta
2023 Aurinkovoimala 2023
2024 salaojien huuhtelu ja kuvaus

Yhtiökokouksessa 2024 kunnossapitotarveselvitys (yhtiökokouksessa 23.5.2024)
2024 IV-kanavien nuohous
2024 Kaiteiden uusinta
2024 Palovaroittimien uusinta
2024-2025 Aurinkovoimala selvitys
2024 Salaojien huuhtelu ja kuvaus
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus vanhentunut 6.5.2024.
Tontin koko
13 523 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Pyydä erillinen liite välittäjältä

Kaavoituksesta vastaa Kirkkonummen kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkkonummen Kirsikkatarha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kartanonrannan koulu (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 700m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 1,7 km sekä Masalan koulu (ala-ste) sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 3,8 km
Palvelut: Koulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Muut palvelut: K-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuvene klubi, vuokraviljelypalstaa, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalan Portin liiketila (lounasrav.Pisara, fysioter., vuokr. liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, talialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri, muutama parturikampaaja. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Lähitapiola Arena, Crossfit Kirkkonummi.
Päiväkodit: Norlandia Taapero 200 m, Norlandia Kartano 150 m, Norlandia Linna 150 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti, ruotsinkielinen ryhmä hakeutumassa palvelusetelituottajaksi) 850 m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 700 m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 4,4 km, Bobäcks förskola 2,1 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 7,6 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 2,1 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 800m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 1,3 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston edessä kahden auton katos sähköpistokkeilla,
Huoneiston edessä 2 autopaikkaa. Yhtiöllä yhteensä 65 autopaikkaa, joista 8 yhtiön hallinnassa.
Pihan kuvaus
Piha etelään. Pihalla osin aitaa ja pensasaitaa, nurmikkoa, omenapuu, 2 marjapensasta. Koiraverkko aidan alaosassa ja koira-aitaa pihan ympäri. Puinen portti takapihalle ja sivupihalle.
Ranta
  • Sundsbergissa on paljon rantaviivaa yleisessä käytössä ja yleinen uimaranta (Sipulitien päässä) ja sen yhteydessä asukasyhdistyksen vuokraama rantasauna. Rannoilla pääsee lenkkeilemään ja rantakallioilla on shampanjakallioina tunnettu alue, jossa voi katsella auringon laskemista vastarannalle kesän kuumimpina päivinä piknikin merkeissä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.