Kerrostalo | 3h + k + kph + rt + parv. (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k)

Ruusulankatu 3, Töölö, Helsinki

Hinta

448 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1940

Hyväpohjainen ja valoisa kulmahuoneistokolmio hyvin hoidetussa linjasaneeratussa hissitalossa Töölössä! Kodin keittiö on tehokaspohjainen tilaihme, joka on klassisen ajattomaksi vuonna 2018-2019 uusittu kalusteisiin integroituine koneineen ja kaapistoineen. Kontrastia valkoiseen keittiöön tuovat puiset työtasot. Keittiön vetolaatikot on varustettu hidastein ja apteekkarinkaappi löytyy mausteille. Olohuone- ruokailutila on valoisa ja ilmava ja mahdollistaa myös ruokapöydälle tuoleineen hyvin tilaa kauniin kulmaikkunan äärellä. Yhtenäiseen tilaan on lisätty kaapisto, jonne mahtuu hyvin vaikka ruokailutilassa tarvittavaa käyttötavaraa. Olohuoneesta on kulku aurinkoiselle parvekkeelle, joka toimii mukavana olohuoneen jatkeena kauniina kevät/kesäpäivänä. Valoisat makuuhuoneet ovat huoneiston vastakkaisilla puolilla ja molemmat sijaitsevat omassa rauhassaan. Huoneisiin on teetetty tilaa säästävät laadukkaat Lakeus Designin liukuovikaapistot, jotka mahdollistavat huoneiden maksimaalisen kalustamisen. Päämakuuhuoneessa on lisäksi kauniit pariovet. 2023 tehdyn linjasaneerauksen yhteydessä on uusittu kylpyhuone, jossa on harmonisen kaunis värimaailma sekä tehokas pohjaratkaisu mm. taittuvat suihkuseinät, sadesuihku sekä myös paikka pesukoneelle. Väljä eteisaula jakaa kodin eri tilat hyvin omiksi toiminnoikseen. Yhtiö on hyvin hoidettu ja sijainti on ihanteellisesti monipuolisten palvelujen sekä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Tutustu myös asunnosta tehtyyn laadukkaaseen esittelyvideoon! Tule tutustumaan tähän kotiin, josta kaikki asumisen tärkeimmät ominaisuudet löytyvät; kauttaaltaan remontoitu vuosina 2018–2019, linjasaneerattu v. 2023, hyvä pohjaratkaisu, parveke, yhtiössä hissi, lisäksi palvelut, julkiset liikenneyhteydet, koulut ja päiväkodit äärellä. Oma auto ei ole välttämätön. Esittelyvaraukset ja lisätiedustelut: pipsa@pipsahonkasalo.fi tai 040 552 8832. Tutustu vuosien saatossa saamiini suosituksiin ja asiakaspalautteisiin: www.pipsahonkasalo.fi Vastuullinen, tehokas & luotettava asiantuntija kumppaniksesi asuntosi myyntiin yli 15 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä, autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21559789
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + rt + parv. (yhtiöjärjestyksen mukaan 2h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1940
Käyttöönottovuosi
1940
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

396 236,75 €

Velkaosuus

51 763,25 €

Velaton hinta

448 000,00 €

Neliöhinta

7 859,65 €/m²

Vastike

Hoitovastike

296,40 € / kk

Pääomavastike

373,92 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

670,32 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Autopaikkavuokra 45,00€/kpl, autopaikkavuokra ulkopuolinen 80,00 €/kpl, taloyhtiönetti DNA 10/10 kuuluu vastikkeeseen

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Väljä eteisaula jakaa kodin eri toiminnot hyvin tilojen suhteen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet missä asennettuna, rullaverhot, teetetyt kaapistot olohuoneessa sekä makuuhuoneissa, akustiikkalevyt olohuoneessa sekä toisessa makuuhuoneessa, kattolamput.
Tehdyt remontit
EDELLISEN osakkaan toimesta:
Huoneisto on vuonna 2018-2019 muutettu kolmioksi, jolloin myös uusittu lattia (alla vanha mosaiikkiparketti), keittiö koneineen ja kaapistoineen, maalattu seinät ja katot, kph 2018 kokonaan.
NYKYISEN osakkaan toimesta:
2023: Induktioliesi
2021: Teetetty Lakeus Designilla makuuhuoneiden sekä olohuoneen kaapistot
Asennettu olohuoneeseen ja pienempään makuuhuoneeseen akustiikkataulut
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Myytävän huoneiston osalta on teetetty muutostöitä varten v. 2018 asbestikartoitus, asbestia ei löytynyt. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Vaalea tehokaspohjainen klassisen ajaton keittiö on kauniisti uusittu koneineen ja kaapistoineen vuonna 2018. Varustus: Kalusteisiin ingegroitu Siemensin jk/pk, Siemensin kalusteisiin integroitu astianpesukone, Boschin kalusteisiin upotettu uuni, induktioliesi (v. 2023), liesituuletin. Vetolaatikot varustettu hidastein, apteekkarinkaappi. Työtasot puuta, lattia laminaatti, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Linjasaneerauksen v. 2023 yhteydessä uusittu kylpyhuone, jossa harmonisen kaunis värimaailma, tehokas pohjaratkaisu kääntyvin suihkuseinin sekä myös paikka pesukoneelle. Varustus: Sadesuihku, taittuvat suihkuseinät, peilikaappi, allas, allaslaatikostot, seinäkaappi, bidee-suihku, wc-istuin, lattialämmitys (sähkötoiminen), lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja ilmava olohuone, jossa hyvin tilaa myös ruokapöydälle tuoleineen kulmaikkunan äärellä. Tilaan on tyylikkäästi lisätty kaapisto, jonne mahtuu hyvin vaikka ruokailutilassa tarvittavaa lasitavaraa. Olohuoneesta kulku parvekkeelle, jossa voi nauttia auringosta. Parveke toimii mukavana olohuoneen jatkeena kauniina kevät/kesäpäivinä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Valoisat makuuhuoneet ovat huoneiston vastakkaisilla puolilla molemmat omassa rauhassaan. Huoneisiin on teetetty tilaa säästävät laadukkaat Lakeus Designin liukuovikaapistot, jotka mahdollistavat huoneiden maksimaalisen kalustamisen. Päämakuuhuoneessa on lisäksi kauniit pariovet.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Vantaan toimipiste, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa, roger.santala@kiinteistotahkola.fi, +358207481053.
Huolto
Talohuolto Vilander Oy.
Taloyhtiöön kuuluu
Vinttikomero, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: ,kellari, ulkoiluvälineet, welho- ja laajakaista, DNA-taloyhtiönetti 10/10, pyöräkatos, jätekatos.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 13

Tehdyt remontit
Hallituksen kunnosspitotarveselvityksen mukaan suoritetut korjaukset vuosien 1983-2023:
2022-2023: LVIS-saneeraus, 2022: uusien tuloilmaventtiilien asennus, ikkunoiden huoltomaalaus ja raskaskunnostus, porrashuoneiden kunnostuksen toteutus, 2021: linjasaneerauksen toteutussuunnittelu, 2020: putkiston kuntotutkimus, linjasaneerauksen hankesuunnittelu, 2018: lämmönjakohuoneen remontti, kellarin viemäriputkien uusiminen, Egain -palvelu asennettu, jätevesipumppaamo uusittu, 2014-2015: vesikaton peruskorjaus, vesikatto, 2013-2014: hissin korjaus/uusinta, kellarin keilahallin ja asuntojen iv-hormin ilmav. selvitys, 2013: parveke- ja julkisivujen rappauskorjaus, 2010: patteriventtiilit uusittu, kaukolämpölaitteiden uusiminen, patteriventtiilien peruslämmönsäätö, 2004: jäteaseman ja pyöräsuojan rakennus, 2004: ulko-ovet, 1997: jäteasema ja pyöräsuoja rakennettu, 1994: pihakannen vedeneristys, 1993: patteriventtiilit uusittu, 1990: julkisivut kunnostettu, 1987: kaukolämpölaitteet uusittu, 1983: putkistot uusittu.
Tulevat remontit
Suunnitellut korjaukset vuosille 2023-2026:
2023-2024: Peltikaton maalaus
2024-2026: Pihakannen kunnostus/kartoitus
2024-2026:Sähköautojen latausvalmiuden kartoitus/rakentaminen
Energialuokka
G (2013), Todistuksen laatimispäivä 19.11.2014, viimeinen voimassaolopäivä 19.11.2024.
Tontin koko
979 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Ruusulankatu 3 Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kävelyetäisyydellä mm. Sophie Mannerheimin koulu
Palvelut: Kattavat palvelut kävelyetäisyydellä, mm. K-kaupan myymälät Töölöntorilla, Eino Leinon kadulla sekä Kisahallia vastapäätä oleva myymälä, joka toimii myös verkkokaupan ostosten noutopaikkana. Lisäksi lukuisia ravintoloita lähiympäristössä, oopperatalo jne.
Päiväkodit: Kävelyetäisyydellä mm. Riikka päiväkoti
Liikenneyhteydet
Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Honkasalo Pipsa

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DMS, KiAT, LVV

Pipsa Honkasalo LKV Oy

Pipsa Honkasalo LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.