OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Paritalo | 5h, k, kph, s, khh, wc, vh, terassi, autokatos, varasto

Sirittäjäntie 4 A, Metsäkylä, Ylöjärvi

Hinta

248 000 €

Koko

110 / 120 m²

Vuosi

2011

Tilaa ja toimivuutta suositulla Metsäkylän alueella! Tässä kodissa on huomioitu arjen sujuvuus! Neljän makuuhuoneen ansiosta tilaa on isommallekin perheelle. Sisäänkäynti on avara ja käytännöllinen laattalattia jatkuu eteisestä yhtenäisesti keittiöön ja ruokailutilaan asti. Keittiössä on tilaa kokkailla ja säilytystilaakin on riittävästi. Säilytystilaa on mukavasti, makuuhuoneissa on kiinteät kaapistot ja päämakuuhuoneessa on vaatehuone. Valoisassa olohuoneessa on varaava takka ja käynti terassille. Asunnolle kuuluu autokatospaikka ja ulkovarasto. Tämä paritalo on valmistunut vuonna 2011. Asunnoilla ei ole yhteistä väliseinää, vain talon katto on yhtenäistä. Rakennus sijaitsee 1555 m2 tontilla, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Tämä tarkoittaa, että molemmat vastaavat omista rakennuksistaan, sisustuksistaan sekä kuluistaan. Lämmityksestä huolehtii lattiassa oleva sähkölämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Talviaikaan varaava takka on oiva lisä tasaamaan sähkölaskuja. Metsäkylä on lapsiperheiden suosiossa oleva viihtyisä ja rauhallinen alue. Metsäkylässä on vuonna 2017 valmistunut yhtenäiskoulu (luokat 1-9) sekä useita päiväkoteja. Metsäkylässä on lähikauppa ja Elon kauppakeskittymään on vain muutaman minuutin automatka. Kulkuyhteydet Tampereen suuntaan toimivat hyvin. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä ja sovitaan rauhallisesta yksityisesittelystä joustavalla aikataululla. Maija Hiedanniemi p. 040 707 1222

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573095
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, khh, wc, vh, terassi, autokatos, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

248 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

290,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: kokonaiskulutus 8039 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Ylöjärven veden hinnaston ja kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: tyhjennyskertojen mukaan. Kiinteistövero: 290 € / 2024. . Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (3 hlöä) ollut vuonna 2023 8039 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Euroissa yhteensä 1774,66 € (energia 844,01 € / siirto + perusmaksu 706,05 € ja sähkövero 224,60 €)

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Ylöjärven kaupungin hulevesimaksu 65 €/v

Vuokra (2622,24 €) on asunnon A osuus tonttivuokrasta.

Myytävän kiinteistön tontin koko noin puolet 1555 m2 tontista (noin 777,5 m2). Tontin tämän hetken lunastushinta 50 €/m2, joka tekee koko tontille 77 750 €. Tontin lunastuksen pitää tapahtua molempien osapuolten toimesta samalla kertaa.
Kiinteistövero: 290 € / 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Valokate 2012
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu 2012 (mottorivaihdettu 2017, puhdistushuolto 2021), varaava takka + leivinuuni Tiileri (nuohous 03/2024)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa on laatta, seinissä on tapetti/maali. Olohuone: Lattiassa on laminatti, seinissä on tapetti/maali. Makuuhuone 1: Lattiassa on laminatti, seinissä on tapetti. Makuuhuone 2: Lattiassa on laminatti, seinissä on tapetti. Makuuhuone 3: Lattiassa on laminatti, seinissä on tapetti. Kodinhoitohuone: Lattiassa on laatta, seinissä on maali. Sauna: Lattiassa on laatta, seinissä on paneeli. Kylpyhuone: Lattiassa ja seinissä on laatta. Eteinen: Lattiassa on laminatti, seinissä on maali. Wc: Lattiassa ja seinissä on laatta. Makuuhuone 4: Lattiassa on laminatti, seinissä on tapetti.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin (uusittu 2021) sekä astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkuseinä. Kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä ja kaapistot sekä allas. Erillisessä WC:ssä on allaskaappi ja peilikaappi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
980-414-1-208
Tontin pinta-ala
1 555 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tasainen suojaisa pihapiiri, nurmea, marjapensaita ja puita.
Tontin nimi
Sirittäjäntie 4,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 300 m². Koko kiinteistö yhteensä
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2010.
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki
Tontin vuokraaja
Ylöjärven kaupunki
Tontin vuokra
2 622,24 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 2070
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa Sale 1,2 km, kauppakeskus Elo 3,3 km. Koulut: Metsäkylän yhtenäiskoulu 1,3 km. Päiväkoti: Kangasniemen päiväkoti alle 200 m. Liikenneyhteydet: Bussi 80C, bussipysäkki 650m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Metsäkylä, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maija Hiedanniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.