OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | 4h, k, sa, kh, pukuh, wc, työh, varasto, et

Kourantie 4, Oulunsalo, Koura, Oulu

Hinta

164 000 €

Koko

120 / 167 m²

Vuosi

1968

Tästä jämäkästä täystiilitalosta on pidetty vuosien varrella hyvää huolta ja kattavia peruskorjauksia tehty, mm. uusittu saunaosasto 2/2024, lämmitysjärjestelmä 2022 (vesi-ilmalämpöpumppu), käyttövesi- ja lämmitysjärjetelmän putkistot 2016, peltikate 2016, ikkunat sekä sisäpintoja muutoinkin uusittu jne. ! Talo on valmistunut 1968 ja oma vehreä tontti 858 m2. Päärakennuksen yhteydessä autotalli, katos ja varasto. Hyvä ja selkäpohjainen yksitasoinen omakotitalo !

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575083
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, sa, kh, pukuh, wc, työh, varasto, et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
167 m²
Rakennusvuosi
1968
Käyttöönottovuosi
1968
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

164 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

270,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: mennyt kaikkineen noin 15000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: ollut noin 270 euroa per vuosi. . Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja. Kaupanvahvistus 130 euroa maksaa ostaja.
Kiinteistövero: ollut noin 270 euroa per vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Jämäkkä ja hyväkuntoinen täystiilitalo, josta on pidetty hyvää huolta vuosien varrella ja isoja peruskorjauksia tehty, viimeisimpinä saunaosaston remontti 2/2024 ja lämmitysjärjestelmän muutos vuonna 2022, jolloin asennettu vesi-ilmalämpöpumppu, joten tässä talossa on edulliset asumiskulut ! Kestävät vinyylilattia asennettu vuonna 2019 ja kuivien tilojen pintoja samalla käyty läpi. Vuonna 2015 on uusittu käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmän putkistot. 1990-luvulla on ikkunat uusittu. Suosittelen tutustumaan. Mahdollisuus tarjota osakauppahintana KT/RT 1-2 h+k Oulun alueelta !
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Asennettu vesi-ilmalämpöpumppu vuonna 2022 ja lisäksi asennettu 200 litrainen lämminvesivaraaja. Lämmitysjärjestelmän putkistot on uusittu vuonna 2015. Ollut ennen öljykeskuslämmitys, öljykattila- ja poltin poistettu teknisestä tilasta, sisäöljysäiliö on poistettu ja vanha maanalainen öljysäiliö on tyhjennetty ja pesty. Ilmalämpöpumppu asennettu olohuoneeseen vuonna 2019.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Täystiilitalo, jonkin verran puurunkoa ulkoseinillä, lähinnä olohuoneessa ikkunalinjasta ylöspäin.
Pintamateriaali: Keittiö: vinyylilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Olohuone: vinyylilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Makuuhuone 1: vinyylilattia, seinät tapetti, levykatto. Makuuhuone 2: vinyylilattia, seinät tapetti, levykatto. Makuuhuone 3: vinyylilattia, seinät tapetti, levykatto. Sauna: laattalattia, seinät paneeli, panelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. Eteinen: vinyylilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Wc: laatalattia, seinät tapetti/laatta, maalikatto. Työhuone: muovimatto, seinät tiili, levykatto.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi uusittu 2016, kylmiö ollut nyt kuivavarastona, laitteisto on tallessa talolla, keraaminen liesi uusittu 2017, liesituuletin, astianpesukone uusittu 2017, kaapistot valkeat laminaattiovet, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone ikkunallinen, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä kh:ssa, lattialämmitys kh:ssa, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone uusittu täysin 2/2024, samalla on uusittu saunan laattalattia sekä saunan seinät hiottu ja sävytetty (supi-harmaa), lauteet hiottu ja vahattu.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, komerot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate uusittu vuonna 2016 ja harjakattomuutos tehty 1980-luvulla.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-140-13-3
Tontin pinta-ala
856 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
, 13:3
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 280 m². AO-tonteilla saa rakentaa yhden enintään 200 m²:n suuruisen asuinrakennuksen ja siihen kytketyn yksikerroksisen enintään 80 m²:n suuruisen talousrakennuksen.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa . Asemakaava ja kaavamerkintä AO.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki p. 08-558410
Rakennukset
Rakennuksen yhteydessä autotalli, varasto ja katos. Varastosta käynti yläpohjaan ja varaston päällä myös kesähuone sekä parvi. Lisäksi tontilla on leikkimökki.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Oulunsalo, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.