Rivitalo | 2h + k + s + vh

Alapellontie 1-3 as, Halikko, Salo

Hinta

61 000 €

Koko

62 m²

Vuosi

1991

Saunallinen rivitalokaksio Halikon Vaskiolla. Mukavan mallinen ja tilava huoneisto, jossa keittiö ja olohuone vierekkäin mudostavat viihtyisän yhtenäisen tilan. Reilun kokoisen makuuhuoneen vierellä vaatehuone. Erillinen wc. Olohuoneesta käynti lounaaseen avautuvalle takapihalle, jossa kelpaa nauttia kesäpäivistä. Tämä kuuden huoneiston rivitalo on valmistunut v. 1991. Isompana lähiaikojen remonttina on salaojat uusittu v. 2022. Huoneistossa on sähkölämmitys ja lisäksi varaava kaakelitakka. Hoitovastike on edullinen, vain 124 euroa kuukaudessa. Sähkön- ja veden osalta omat mittarit. Autolle kaospaikka ja irtaimistovarasto löytyy myös. Lähikauppaan matkaa alle 400 m. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella, n. 7,5 km etäisyydellä Salon Halikon Märynummen moottoritieliittymästä (E18 Turku-Helsinki). Liikuntamahdollisuudet ulkoilureitteineen ja kaupungin uimapaikka Märynummella, matkaa n. 7 km. Halikon palvelut n. 12 km päässä ja Salon n. 14 km. Saloon autolla 15 min ja Turkuun noin 35 minuuttia (Tyks) ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään 3D virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Varaa oma esittelyaikasi paikan päälle. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi. Myös kaikki muut kuusi kiinteistönvälittäjäämme ovat apunasi tämän kiinteistön myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575639
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

61 000,00 €

Velaton hinta

61 000,00 €

Neliöhinta

983,87 €/m²

Vastike

Hoitovastike

124,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

124,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Veden kulutus maksetaan yhtiölle mittarilukemien perusteella kerran vuodessa.

Sähkön osalta jokainen tekee oman sopimuksen. Huoneistossa on sähkölämmitys pattereilla ja kylpyhuoneessa sähköinen lattialämmitys. Lisäksi varaava kaakelitakka. Myyjä polttanut takkaa paljon. Sähköä on nykyisen omistajan yhden henkilön taloudessa kulunut vuonna 2023 noin 4100 kWh.

Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ryhdyttäessä remontoimaan ennen vuotta 1994 rakennettua rakennusta tai huoneistoa tulee ottaa huomioon vuoden 2016 alusta voimaan tulleet asbestilaki ja -asetus sekä niihin liittyen asbestikartoitus ja mahdollisen asbestipurkutyön vaatimukset.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava kaakelitakka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu / Tiili. Rakennuksessa puurunko ja pääosin tiiliverhoilu.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parkettia. Olohuone: Lattia parkettia ja seinät tapettia. Makuuhuone: Lattia laminaatti ja seinät lasikuitutapetti. Sauna: Lattia laattaa ja seinät paneloitu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Lattia parkettia. Wc: Lattia laattaa. Seinät osin laatta ja osin tapetti.
Keittiön kuvaus
Varusteina: jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin (talotuuletin) sekä astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkölämmitteinen kiuas. Kylpyhuoneessa suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja pyykkikaappi. Erillisessä wc:ssä peili- sekä allaskaappi. Kylpyhuoneessa lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Salon Tilipalvelu Oy / Mikko Virta, p. 050 381 0772
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, yhteisantennijärjestelmä
Tehdyt remontit
2007 Piipunhatut
2008 Ulkomaalaus
2016 Pihaviemärin rikkoutuminen korjattu (Caruna)
2016 Rännien tarkastus
2017 Sadevesikaivojen uusinta
2021 Salaojat kartoitettu
2022 Sadevesikourut uusittu
2022 Salaojat uusittu
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana, esitetty yhtiökokoukselle 26.04.2023:

Ei tiedossa remontteja.
Energialuokka
E (2013), Energiatodistus on voimassa 27.04.2025 asti.
Tontin koko
2 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5108

Asunto Oy Halikon Vaskionpelto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sijainti n. 7,5 km etäisyydellä Salon Halikon Märynummen moottoritieliittymästä (E18 Turku-Helsinki). Lähimpään kauppaan tulee matkaa alle 400 m. Liikuntamahdollisuudet ulkoilureitteineen ja kaupungin uimapaikka Märynummella, matkaa n. 7 km. Halikon palvelut n. 12 km ja Saloon n. 14 km. Saloon autolla n. 15 min ja Turkuun n. 35 minuuttia (Tyks) ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa. Koulut: Vaskiolla ala-aste. Yläaste ja lukio Halikon keskustassa. Ammattioppilaitos Salon keskustassa. Päiväkoti: Päiväkoti Märynummella. Liikenneyhteydet: Vaskiolta linja-autoliikennettä Saloon.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Halikko, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.