Kerrostalo | 3h, k, kph, s, l.parveke

Niittaajankatu 10 B, Herttoniemi, Helsinki

Hinta

430 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

2019

UUDEHKO PÄÄTYASUNTO OMALLA TONTILLA Tämä uudehko läpitalon kolmio sijaitsee 3. kerroksessa ja sijoittuu kerrostalon päätyyn. Asunnossa on suuria ikkunoita peräti kolmella eri seinämällä ja näin asuntoon tulee runsaasti valoa. Hyvän kokoiset tilavat makuuhuoneet ovat fiksusti erillään toisistaan ja molemmissa on hyvin säilytystilaa. Modernin kylpyhuone on kooltaan väljä ja tekee arjen pyörittämisestä vaivatonta. Tyylikäs osittain erillään oleva keittiö on varustettu integroiduilla kodinkoneilla ja kaappi- sekä laskutilaa on mukavasti. Ruokailutila yhdistyy saumattomasti avaraan olohuoneeseen, jossa suuret ikkunat ja lasitettu parveke tuovat luonnonvalon kauniisti sisätiloihin. HUOM* Tämän huoneiston tonttiosuus on lunastettu! MODERNI TALOYHTIÖ Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2019 ja rakennuksessa on voimassaoleva RS-takuu vuoteen 2029 saakka, mikä antaa mielenrauhan tulevaisuudesta. Tässä taloyhtiössä saa elää ilman tulevaisuuden remonttihuolia ja voitte rauhassa keskittyä elämästä nauttimiseen. Osakkaiden käytössä on hyvät yleiset tilat, kuten useampi pyörävarasto, kerhotila, talopesula, kuivaushuone sekä iso ja pieni saunaosasto. MEREN, METSÄN JA PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ Asunnon sijainti on lähes täydellinen. Kotiovelta on matkaa 24h auki olevaan kauppaan vain noin 200 metriä ja lähes kaikki arjen palvelut sisältävä Herttoniemen kauppakeskus Hertsi on runsaan 300 metrin päässä. Alueelta löytyy loistavien palveluiden lisäksi useita päiväkoteja ja koulu on melkein takapihalla. Merenrantaan ei myöskään ole pitkä matka ja uimarantoja löytyy läheltä. Jos kaipaat luonnon keskelle, kävelymatkan päästä löytyy viihtyisä Kivinokan merellinen ulkoilualue. LIIKENNEYHTEYDET Herttonimestä on mainiot liikenneyhteydet joka suuntaan! Helsingin ydinkeskustaan on vain muutaman kilometrin matka, joka taittuu erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien ansiosta lyhyessä ajassa. Herttoniemen Metroasema ja bussipysäkki on noin 5 minuutin päässä. Omalla autolla liikkuvalle myös sujuvat yhteydet ja hyvät säilytysmahdollisuudet autohallin ansiosta. Tässä kodissa ja korttelissa viihtyy niin pienempi kuin suurempikin perhe! Tule ja koe, miten tämä käytännöllinen koti voi täyttää juuri sinun toiveesi! Samuli S. Strander 050 350 2951 samuli.strander@op.fi OP Koti Ullanlinna

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575692
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, l.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

430 000,00 €

Velaton hinta

430 000,00 €

Neliöhinta

5 810,81 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Kyllä

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

355,20 € / kk

Erityisvastike

2,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

357,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 20,00 €/kk. Vesivastikeen tasaus kerran vuodessa.
Autopaikkavuokra 115€/kk.
Saunamaksu 20€/kpl.
Mediavastike 2€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: TALOYHTIÖN TONTTI
Myynnissä oleva huoneisto B42 lunastanut oman tontti osuutensa!

YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS
Yhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus korttelin 43011 tontin 39 kanssa.

AUTOPAIKAT
Autohallipaikat vuokrataan jonolistan mukaisessa järjestyksessä sekä talon omille, että ulkopuolisille vuokralaisille. Sähkö- tai hybridiauton lataaminen ei ole vielä mahdollista.

YLIMÄÄRÄINEN HOITOVASTIKE
Yhtiökokous on päättänyt myöntää hallitukselle valtuutuksen nostaa tarvittaessa kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta. Valtuutus on voimassa seuraavan vuoden varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

OSAKEKIRJA SÄHKÖISTYS
Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Eteinen: Lattia: Tammiparketti. Seinät: Maalattu. Keittiö: Lattia: Tammiparketti. Seinät: Maalattu. Olohuone: Lattia: Tammiparketti. Seinät: Maalattu. Makuuhuone 1: Lattia: Tammiparketti. Seinät: Maalattu. Makuuhuone 2: Lattia: Tammiparketti. Seinät: Maalattu. Sauna: Lattia: Laatoitettu. Seinät: Paneloitu. Kylpyhuone: Lattia: Laatoitettu. Seinät: Kaakeloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin integroitu, erillisuuni, induktioliesi, liesikupu, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet, välitila mikrosementtiä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähkö, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Verkkokellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermieriste

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Jani Tanska, Puh: 0207481064, s-posti: jani.tanska@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

35 kpl

Tehdyt remontit
Taloyhtiö on uudiskohde ja tavallisten huoltotoimenpiteiden lisäksi kiinteistössä ei ole ollut tarpeita suorittaa erityisiä korjauksia.

Vuonna 2023 on selvitetty sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuuksia ja hallitus valmistelee hankkeesta tarkempaa esitystä osakkaille.
Tulevat remontit
Suunnitellut: HALLITUKSEN KUNNOSSAPITORTARVESELVITYS
Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

Kunnossapitotarpeet vuosille 2024-2028
2024 - 2025 IV-kanavien nuohous.
2025 - 2026 Porrashuoneen huoltomaalaukset.
2024 - 2028 Taloyhtiö on uudiskohde, joten seuraavan viiden vuoden aikana, normaalit huolto – ja kunnossapitotoimenpiteet.
Energialuokka
C (2013), E-luku 111, Viimeinen voimassaolopäivä: 24.9.2029
Tontin koko
1 318 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Kyllä
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki, puh. 09 310 22111, www.hel.fi
Tontin vuokra
172 469,37 € / vuosi
Tontin vuokraaja
OP Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 15.12.2066

Asunto Oy Helsingin Niittaajankatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Herttoniemen kattavat palvelut ja kauppakeskus kävelyetäisyydellä. Kauppakeskus Hertsi n. 300 m. 24h S-market Herttoniemi n. 250 m. K-market Herttoniemi n. 190 m. Lidl Herttoniemi n. 300 m. Helsingin ydinkeskustaan vain muutaman kilometrin matka, joka taittuu erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta näppärästi lyhyessä ajassa. Herttoniemen metroasema aivan kulman takana ja tässä yhteydessä myös bussiasema. Omalla autolla liikkuvalle myös sujuvat yhteydet joka suuntaan. Koulut: Herttoniemenrannan ala-aste 1.-6. luokat n. 200 m. Porolahden peruskoulun ala-aste 1.-9. luokat n. 1300 m. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja. Päiväkoti Laivakello n. 200 m. Pilke liikuntapäiväkoti Taikapomppu n. 300 m. Päiväkoti Laivapuisto n. 300 m. Päiväkoti Satama n. 400 m. Herttoniemenrannan liikuntapuisto n. 100 m. Herttoniemenrannan tenniskentät n. 200 m. Leikkipuisto Tuorinniemi n. 800 m. Tuorinniemen uimaranta n. 900 m. Kivinokan viheralue ja luontopolku n. 500 m. Herttoniemen siirtolapuutarha n. 500 m. Liikenneyhteydet: Herttoniemi linja-autopysäkki n. 300 m. Herttoniemi metroasema n. 330 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Samuli S. Strander

Myyntineuvottelija, Kiinteistöedustaja KED, Sisustusarkkitehti

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.