OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 1h, kt, ranskalainen parveke

Lekatie 15 D, Karjasilta, Oulu

Hinta

104 465 €

Koko

25 m²

Vuosi

2022

Arvostetulla Karjasillan alueella sijaitsee vuonna 2022 valmistunut Asunto Oy Oulun Kapiteeli, joka tarjoaa laadukasta asumista modernissa puitteissa. Lehto Asunnot Oy:n konkurssipesä myy 7. kerroksesta uutta vastaavan yksiön. Valoisa huoneisto, jossa intergroidut keittiön kodinkoneet, musta kivikomposiittiallas sekä laadukkaat kaapistot. Huoneistoissa on miellyttävä säädettävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on sähköinen mukavuuslämmitys sekä tyylikäs seinämallinen wc-istuin. Kauniit lasiset pariovet avautuvat ranskalaiselle parvekkeelle. Sijainti on erinomainen, lähellä keskustan sekä Limingantullin kattavia palveluita. Ihan vierestä löytyvät sisustamisen ja urheiluvälineiden erikoisliikkeet. Voisipa melkein sanoa, että kaikki tarpeellinen löytyy 2 km säteellä - hyvistä kulkuyhteyksistä tai harrastusmahdollisuuksista puhumattakaan. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka viereisestä Kiinteistö Oy Oulun Ahjo-Parkki -nimisestä yhtiöstä (hp. 20 000 - 23 000 euroa). Yhtiössä on pidetty rakentamisen jälkeen vuositarkastus ja tarkastuksessa löydetyt vähäiset virheet ja puutteet on isännöitsijän ilmoituksen mukaan korjattu. Yhtiöllä on rakennusvaiheen jälkeinen vakuus voimassa. Huoneistojen myyjänä on Lehto Asunnot Oy:n konkurssipesä, eikä perustajaosakas, joten myyjä ei vastaa mahdollisista kaupan jälkeen havaituista vioista ja puutteista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
576671
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kt, ranskalainen parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
25 m²
Kerrokset
7/7
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

42 984,94 €

Velkaosuus

61 480,06 €

Velaton hinta

104 465,00 €

Neliöhinta

4 178,60 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

17 643,00 €

Lisätietoa velkaosuudesta

Taloyhtiölainan laina-aika on 25 vuotta ja erääntyy 30.06.2047. Taloyhtiölle on myönnetty lyhennysvapaa ensimmäisestä 12/2024 erääntyvästä erästä. Lyhennysvapaan edellytyksenä on ollut, että rahoitusvastikkeita aletaan keräämään etupainotteisesti 05/2024 alkaen. Yhtiölainaa lyhennetään puolivuosittain 30.06.2025 alkaen. Yhtiölainan korko on 12 kk euribor + 1,00 %. Tällä hetkellä lainan korko on 5,102 % ja seuraava korontarkistuspäivä on 31.08.2024. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää lainan lyhennykset. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

85,00 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

17 643,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Tontinvuokravastike on 3,40 €/m2. Tontinvuokravastike on vuokraa, eikä sen maksaminen pienennä tontin lunastusosuutta. Tontin voi lunastaa huoneistokohtaisesti kerran vuodessa kesäkuun loppuun mennessä. Arvioitu lunastushinta 28.06.2024 päivälle on 705,73 €/m2. Hinta on sidottu 100 % Tilastokeskuksen elinkustannusindeksiin ja lopullinen hinta tonttiosuudelle saadaan kaksi viikkoa ennen kaupantekohetkeä. Tonttiosuuden lunastukset tulee käsitellä yhtiökokouksessa ennen kauppaa. Osakkeenostajat, jotka maksavat pois huoneistokohtaisen tontin lunastusosuutensa, vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksuvelvollisuudesta. Lunastus tehdään määräosan kiinteistökauppana. Ostaja vastaa lunastuksesta aiheutuvasta 3 % varainsiirtoverosta sekä kaikkien samaan aikaan tontin lunastavien huoneistojen kesken jakautuvat lunastuskulut (mm. lainhuuto, kaupanvahvistajanpalkkio) n. 800 euroa.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

120,00 € / kk

Pääomavastike

436,65 € / kk

Tontin vuokravastike

85,00 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

556,65 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeen vastikeperuste on neliöt, rahoitusvastikkeen vastikeperuste on osakkeet. Mediavastike on huoneistokohtainen.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 1,60 €/kk. Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveroa velattomasta kauppahinnasta voimassa olevien säädösten mukaisesti.

Ostaja on tietoinen, että osakeluettelon ylläpito on siirretty Huoneistotietojärjestelmään ja ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä sekä osakekirjan mitätöinnistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista.
Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Sisäänpäin aukenevat lasiset pariovet ranskalaiselle parvekkeelle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Uutta vastaava huoneisto
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: lattia parketti, seinät maalattu / välitila lasia, kattopinnat ruiskutasoitettu / maalattu. Olohuone: lattia parketti, seinät maalattu, kattopinnat ruiskutasoitettu / maalattu. Eteinen: lattia parketti, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi integroitu, erillisuuni yhdistelmäuuni, liesitaso 2-levyinen induktio, liesituuletin, mikroaaltouuni yhdistelmäuuni, astianpesukone, kaapistot. Keittiön tasot laminaattia ja tasoon upotettava kivikomposiittiallas. Keittiön välitila valkoista lasia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy / Onni Määttä, p. 0207 480 217
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
B (2018), E-luku 84, voimassa 22.6.2032 asti
Tontin koko
616 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Tontin vuokra
96 000 € / vuosi
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit I Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 2.12.2070

Asunto oy Oulun Kapiteeli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Joutsensilta, Lidl ja Sale Höyhtyä n. 500 m. Limingantullin Prisma ja erikoisliikkeet n. 1 km sekä Oulun keskustan kattavat palvelut 2 km. Koulut: Pohjankartanon koulu sekä Madetojan musiikkilukio n. 1 km. OYS 2,4 km. Liikenneyhteydet: Matkakeskus 1,8 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Karjasilta, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arja Alakiuttu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, Kaupanvahvistaja

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.