RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 3h + k + rt + kph + wc + khh + 2xvh + p

Munkkiluodonkuja 2 E, Westend, Espoo

Hinta

498 000 €

Koko

87 m²

Vuosi

1975

Tämä ylimmän, kolmannen kerroksen koti on juuri täydellisestä pintaremontista, jossa kaikki huoneiston pinnat on uusittu, keittiö ja kodinhoitohuone kokonaan remontoitu, ja lisäksi märkätilat on uusittu laadukkain materiaalein taloyhtiön äskettäin valmistuneen linjasaneerausurakan yhteydessä. Tilavan olohuoneen katseenvangitsijana toimii näyttävä avotakka. Olohuoneessa on laadukas, integroitu Dalin kaiutinjärjestemä elokuvailtoja varten. Keittiö ja ruokailutila muodostavat toimivan ja näyttävän kokonaisuuden; täällä on helppo viihtyä ja viihdyttää vieraita. Tilavissa makuuhuoneissa on lattiamateriaalina jalalle miellyttävä kokolattiamatto. Kaapistot ja vaatehuone tarjoavat hyvät säilytystilat. Arjen toimivuutta helpottaa hyvin suunniteltu kodinhoitohuone Mielen pesutornilla. Lasitettu parveke länteen tarjoaa mukavasti lisätilaa kesäiseen oleskeluun. Ilmalämpöpumpun ansiosta sisätilojen lämpötila pysyy miellyttävänä myös kesähelteillä. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty isot saneeraukset. Yhtiössä on käynnissä täydennysrakentamisprojekti, jonka yhteydessä on tarkoitus rakennuttaa kaksi uudisrakennusta, joihin tulee yhteensä noin 30 asuntoa. LVIS-urakkaa varten nostettu 4.000.000,00 euron remonttilimiitti on tarkoitus maksaa pois ennen konvertointia taloyhtiölainaksi täydennysrakentamisesta saatavilla varoilla. + Laadukkaasti remontoitu ylimmän kerroksen koti + Hyvin toimiva pohjaratkaisu + Taloyhtiön suuret peruskorjaukset on tehty + Loistava sijainti Westendin sydämessä Kiinnostuitko tästä upeasta kodista? Ota yhteys välittäjään ja varaa oma esittelyaikasi! Lisätiedot ja esittelyt: Jukka Vuorio, LKV, 040 770 1720 / jukka.vuorio@remax.fi. Esittelemme tätä kohdetta yksityisesittelyin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80351907
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + rt + kph + wc + khh + 2xvh + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
87 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / 1kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

486 603,88 €

Velkaosuus

11 396,12 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Neliöhinta

5 724,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

382,80 € / kk

Pääomavastike

130,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

539,40 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 26,10 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike on sähkövastike (0,30€/m2) Lisätietoja maksuista: Sauna ja uima-allas 5,00 €/kk / 11,00 €/kk / 30,00 €/kk. Autokatospaikka 15,00 €/KK, sähköauton latauspaikka 30,00 €/kk. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Älypatterit ohjaus sovelluksen kautta. Integroidut Dalin kaiutinjörjestelmä olohuoneessa. Olohuoneen kattovalaisin. Ilmalämpöpumppu.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho, 10M, laajakaista. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Yhtiöllä on meneillään hanke rakentaa yhtiön omistamalle tontille kaksi, yhteensä noin 30 asuntoa sisältävää asuinrakennusta. Yhtiön hakema asemakaavamuutos on hyväksytty 24.5.2021 ja on lainvoimainen. Asemakaavan muutoksen myötä rakennusoikeus kasvaa 3450 k-m2 ja kokonaisrakennusoikeus 8050 k-m2. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa 2023. Yhtiöllä on hanketta koskeva sopimus JM Suomi Oy:n kanssa. Sopimus on hyväksytty yhtiökokouksessa 15.12.2016. Maankäyttö- ja Rakennuslain 12 a luvun mukainen asemakaava-alueen yhdyskuntarakentamisesta kaupungille aiheutuvien kustannusten korvaamista koskeva maanomistajan ja kaupungin välinen Maankäyttösopimus on hyväksytty yhtiökokouksessa 19.4.2021 ja allekirjoitettu 5.5.2021 Espoon kaupungin, JM suomi Oy:n ja yhtiön välillä. JM Suomi Oy on 9.3.2022 suorittanut Maankäyttösopimuksen mukaisesti rakennusindeksillä tarkistetun korvauksen 2.389.508,70 euroa yhtiön sijasta ja se kuitataan sopimuksen 15.12.2016 mukaisesti uusien osakkeiden merkintähinnasta. Sopimuksen mukaan yhtiö toteuttaa myöhemmässä vaiheessa JM Suomi Oy:lle suunnatun osakeannin, jossa JM Suomi Oy tai määräämänsä merkitsee täydennysrakentamishankkeeseen liittyen yhtiön uusia osakkeita. Osakemerkinnän maksun ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan edellä mainittu kuittaus, eikä kuitattava määrä sisälly osakekohtaisiin velkoihin. Varsinaisen yhtiökokouksen 8.6.2022 tekemän päätöksen mukaan osakkailla on oikeus asentaa viilennyskäyttöön tarkoitettu ilmalämpöpumppu kokouksessa esitettyjen ja hyväksyttyjen asennusperiaatteiden mukaisesti. . Asennus edellyttää muutostyöhakemusta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kts. hallituksen kunnossapitotarveselvitys
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Keraaminen. Mielen kodinkoneet, JKP Liebherr.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali ja Kivi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peili, pesuallas ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Laatta
Lattiamateriaalit: Laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Puustellin kaapistot
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, kuivausrumpu, pesukoneliitäntä, lattiakaivo, pöytätaso, pyykkikaapit ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Matto
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tapiolan Lämpö Oy, Saija Tuomikoski, saija.tuomikoski@tl-konserni.fi, 020 750 5200
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, uima-allas, väestönsuoja, kuivaushuone, kaapeli-tv, sauna ja jäähdytetty kellari
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Varsinaisessa yhtiökokouksessa 8.6.2022 hallitukselle myönnettiin valtuudet ottaa LVIS-urakkaa varten remonttilimiittiä enintään 4.000.000,00 euroa, valitsemaan parhaaksi katsomansa rahoitustarjous, sopimaan rahoituksen yksityiskohdat ja panttaamaan rahoituksen vakuudeksi tarvittavan määrän taloyhtiön kiinteistöön kiinnitettyjä tai haettavia panttikirjoja sekä neuvottelemaan laina-ajasta pankin kanssa tarvittaessa myös myöhemmin. Remonttilimiitti on tarkoitus maksaa pois ennen konvertointia taloyhtiölainaksi täydennysrakentamisesta saatavilla varoilla. Yhtiökokous laajensi edellä mainitun remonttilimiitin käyttötarkoitusta kattamaan myös hoitokuluja enintään 50.000,00 eurolla. Näihin kuluihin kuuluvat mm. täydennysrakentamishankkeesta johtuvat palkkiot ja kiinteistöveron korotus. Remonttilimiitti ei näy huoneistoon kohdistuvissa lainaosuuksissa. Muita taloudellisia vastuita on yhteensä 2.389.508,70 euroa, joka koostuu JM Suomi Oy:n yhtiön sijasta maksamasta Maankäyttösopimuksen mukaisesta korvauksesta Espoon kaupungille. Taloyhtiön kiinnitykset: 825 800 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: PYSYVÄT AUTOPAIKKARASITTEET Rasitetoimitus 31.5.1984 01300570003: Maaoik.päätös 24.3.1986, KO 6.4.1987. Asunto Oy Munkkiluodonkuja 6:lla on pysyvä korvaukseton käyttöoikeus sijoittaa korttelin n:o 13057 tontille n:o 5 neljä (4) kappaletta kattamatonta autojen säilytys- ja pysäköintipaikkaa ja niitä varten tarvittavat laitteet ja rakennelmat. Asunto Oy Munkkiluodonkuja 6 vastaa paikkojensa osalta huolto-, kunnossapito- ja käyttökustannuksista. Asunto Oy Westendintie 93:lla on pysyvä korvauksetonkäyttöoikeus sijoittaa korttelin n:o 13057 tontille n:o 5 kahdeksantoista (18) kattamatonta ja neljä (4) kappaletta katettua autojen säilytys ja pysäköintipaikkaa ja niitä varten tarvittavat laitteet ja rakennelmat. Asunto Oy Westendintie 93 vastaa paikkojensa osalta huolto-, kunnossapito- ja käyttökustannuksista.

Tehdyt remontit
Ulkoiluvälinevaraston (G) ja puuvaraston (F) rakentaminen, 2014
Sokkelin korjaus ja maalaus, 2015
Parvekkeiden uusiminen ja lasitus, 2018
Katon läpivientien korjaus, 2018
Kellarikäytävien maalaus, 2018
Ilmanvaihtokoneiden korjausta ja uusintaa, 2018-2020
Piha-asfaltin sekä maannousujen ja -painumien korjaus, 2019
Sähköauton latausmahdollisuuden asennus, 2019
Autokatoksen rännien uusiminen, 2020
Kellarikäytävien valaistuksen parantaminen, 2020
Piha-alueiden siistimistä ja nurmen uusintaa, 2020-2021
LVIS-hankkeen toteutus, 2022-
Tulevat remontit
Piha: Kunnostus/uusiminen
Perustukset ja runko: Sokkeleiden peruskorjaus (salaojat, ilmanvaihto, kosteuden siirtyminen rakenteissa)
Julkisivut: Tiilijulkisivun kuntotutkimus
Parvekkeet: Ei tarvetta
Ikkunat ja ulko-ovet: Huoneistojen ulko-ovien sekä pohjakerroksen ulko-ovien uusiminen porraskäytäväovia lukuun ottamatta
Katot: Kattojen kuntotutkimus
Huoneistojen märkätlat: Peruskorjaus valmistumassa 2023
Saunat: 0-3 saunan kunnostus tai peruskorjaus
Muut yleiset tilat: Maalaus LVIS-saneerauksen yhteydessä 2023
Autokatokset: Sähköt ja valaistus LVIS-saneerauksen yhteydessä 2023, rakenteiden kunnostus tai uusiminen myöhemmin
Lukitusjärjestelmä: Uusiminen ulko-ovien uusimisen yhteydessä
Lämmitysjärjestelmä: Peruskorjaus valmistumassa 2023, sen jälkeen aurinkopaneelien asentaminen rakennusten katoille sekä mahdollisesti ilmanlämpöpumppujen huoneistoihin
Vesi- ja viemärijärjestelmä: Peruskorjaus valmistumassa 2023
Sähkö- ja tietojärjestelmä: Peruskorjaus valmistumassa 2023
Ilmanvaihto: Peruskorjaus valmistumassa 2023

Kunnossapitotarveselvityksen mukaiset toimenpiteet on tarkoitus maksaa mahdollisimman suurelta osin taloyhtiön täydennysrakentamishankkeen tuotoilla, joiden toteutumisesta tai toteutumisen ajankohdasta ei ole ollut selvitystä laadittaessa varmuutta, mutta hallitus pitää tuottojen toteutumista todennäköisenä. Rakennusten kuntoarviot on syytä päivittää viimeistään jakson loppupuolella.
Energialuokka
G (2018), Energialuokka: G2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.11.2032
Tontin koko
8 675 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Munkkiluodontie 43

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Päivittäispalvelut kävelyetäisyydellä, Tapiolan monipuolinen palvelutarjonta lyhyen matkan päässä.
Koulut: Westend, Haukilahti, Tapiola

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Jukka Vuorio, 040 770 1720, jukka.vuorio@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Westend, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Vuorio

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.