RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Rivitalo | 3h + k + saunaosasto + lämmin varasto

Valliuksenkatu 19, Keskusta, Naantali

Hinta

275 000 €

Koko

121,5 m²

Vuosi

1986

Valoisa ja avara rivitalokoti tarjoaa 121,5 neliömetriä monipuolista ja viihtyisää asumista. Rakennettu vuonna 1986, koti on hyvässä alkuperäisessä kunnossa, mutta kaipaa pintojen päivittämistä. Kodin sydämessä on tilava olohuone, jonka korkea tila yhdistyneenä ruokailutilaan ja keittiöön, jotka sijaitsevat puoli kerrosta ylempänä, luovat lämpimän tunnelman yhteisiin hetkiin. Kaksi makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon, ja alimman kerroksen saunaosasto kutsuu rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. Olohuoneesta on käynti etelän suuntaiselle, aurinkoiselle ja suojaisalle takapihalle. Ilmalämpöpumppu viilentää kodin miellyttäväksi kesän helteillä. Tämän kodin erityispiirteisiin kuuluu myös lämmin varasto, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa, reilun kotitoimiston tai jopa pienen verstaan. Ehkä elokuvahuonekin voisi olla vaihtoehto. Jokaisella huoneistolla on oma katospaikka ja asunnon edessä kadunvarsipaikka. As Oy Valliuksenrivi on tunnettu hyvin hoidetusta ympäristöstään, ja taloyhtiö on aktiivisesti ylläpitänyt ja päivittänyt kiinteistöä vuosien varrella. Tulevat remontit on suunniteltu huolellisesti, joten voit olla varma, että kotisi arvo säilyy tulevaisuudessakin. Naantalin keskusta tarjoaa loistavat puitteet perhe-elämälle, kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja meren läheisyys tuo elämään ripauksen lomafiilistä joka päivä. Tämä koti on täydellinen valinta, jos arvostat rauhallista asumista lähellä kaupungin palveluita ja luonnonläheisyyttä. Kun etsit kotia, joka kasvaa ja kehittyy perheesi mukana, Valliuksenkatu 19 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä kodista juuri sinun perheesi onnellinen pesäpaikka Naantalissa. Soita heti ja sovi oma yksityisnäyttösi! Jyrki Liikkanen 050 386 3237 jyrki.liikkanen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355435
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + saunaosasto + lämmin varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121,5 m²
Kokonaispinta-ala
121,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

275 000,00 €

Velaton hinta

275 000,00 €

Neliöhinta

2 263,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

353,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

353,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 21 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Sähkö oman kulutuksen mukaan - taloyhtiö laskuttaa sähkön 4 kertaa vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 200M, Kaapeli, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty 29.11.2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiiliverhoilu ja puu
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, erillinen pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Lattia on parkettia, seinät maalattu ja kaappien välitila kaakeloitu, sekä työtasot ovat laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu wc-istuin, suihku, bidee-suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, peili, pesuallas. Lattia on laatoitettu ja seinät kaakeloitu.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n varustukseen kuuluu wc-istuin, peili, pesuallas, bidee-suihku. Lattiassa on muovimatto ja seinät tapetoitu muovitapetilla.
Saunan kuvaus
Sauna lämpiää sähkökiukaalla, lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Varusteet: Keskuspölynimuri
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
529-5-4-6
Isännöitsijän yhteystiedot
Markku Kiiski / Sanna Mäki
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yleisvarasto taloyhtiön huoltotarvikkeille, ulkoiluvälinekatos, roskakatos, kaukolämmön alajakokeskus ja sähköpääkeskus. Taloyhtiön kiinnitykset: 100 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4

Tehdyt remontit
2005 Asunnon 1 kylpyhuoneen lattiapinnoituksen vaihdon yhteydessä todettu lattialaatan liiallinen kosteus kuivatettiin ennen uutta pinnoitusta. Kaikkien asuntojen kylpyhuoneissa suoritettiin kosteusmittauksia. 2010 poistoilmakanavien nuohous. 2011 Kalustovajan hankinta, ilmanvaihdon korjaustoimet. 2012 vuotavien hanojen uusiminen. 2013 Patteriventtiilien uusiminen, paisuntasäiliön vaihto, vuotavien hanojen uusiminen.2014 2014 lämmönvaihtimen uusiminen. 2015 roskismännyn kaataminen. 2016 roskismännyn kannon jyrsintä, huippuimurien uusiminen. 2017 aluskatteen teippaus (ei onistunut). 2018 aluskatteen ja tiilikaton uusiminen. 2019 kasvillisuuden poisto rakennuksen vierustoilta, puun kaato autokatoksen vierestä, palovaroittimien uusiminen. 2020 Väliaitojen ja roskatilan aitojen uusiminen, pihalaattojen kallistusten korjaus, salaojien huuhtelu ja kuvaus, vakiopaineventtiilin asennus lämpökeskukseen, kiertoveden nopeuden tarkistaminen, kulkusillan ja lumiesteiden asennus katolle. 2021 kiertoveden nopeuden säätö, sokkelien huoltomaalaus ja korjaus, sokkelielementtien saumaus. 2022 Sokkelien huoltomaalaus ja korjaus, lumiesteiden asennus katolle, asunnon 1 Siporex-seinien halkeamien korjaus. 2023 räystäslautojen maalausta, kompostorin hankinta.
Tulevat remontit
2024 Jätekatoksen rakentaminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus, päätelaitteiden puhdistus ja säätö, otsalautojen ja autokatoksen maalaus, ikkunoiden puuosien maalaus, suihkutilojen saneeraus, ovien käynnin tarkastus ja säätö, PK lämpökuvaus, keskusten liitosten kiristys, patteriventtiilien uudistamisia. 2025 takapihan valaisimien uudistamisia. 2028 Lämpimän käyttöveden moottorin uusiminen.
Energialuokka
D (2007), Energialuokka: D2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.12.2022, Lisätiedot: Energiatodistus on vanhentunut ja uusi on tilattu.
Tontin koko
1 003 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Valliuksenrivi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla autokatospaikka, sekä katupaikka asunnon edessä
Tiedustelut
Jyrki Liikkanen, 050 386 3237, jyrki.liikkanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Keskusta, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki Liikkanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.