Omakotitalo | 4h + tupakeittiö + kph / wc + sauna + wc + terassi + tuulikaappi

Tampereen valtatie 483, Tuulos, Hämeenlinna

Hinta

219 000 €

Koko

108 / 146,5 m²

Vuosi

1996

Voisiko tämä Tuuloksen sydämessä sijaitseva viehättävä kokonaisuus, missä maaseudun idylli ja moderni asumismukavuus kohtaavat, olla perheenne uusi koti? Tässä vuonna 1996 valmistuneessa omakotitalossa on tilaa isommallekin perheelle ja mitä mainioimmat mahdollisuudet etätyöskentelylle tai vaikkapa omalle yritystoiminnalle. Alakerrassa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta sekä tilava olohuoneen ja tupakeittiön yhdistelmä, jossa kodin sydämenä toimiva leivinuuni/puuhella huolehtii yhdessä sähkölämmityksen ja ilmalämpöpumpun kanssa kodin lämmöstä. Yläkerrassa on tällä hetkellä varastona toimivaa korkeaa tilaa, jonne voit suunnitella lisähuoneita tai vaikkapa oman ateljeesi. Takapihan aurinkoisella terassilla voit nauttia kesäpäivänä perheen yhteisistä ruokailuhetkistä ja monimuotoisen pihapiirin maisemista. Isolla, reilun 6000m2:n tontilla voi keksiä monenlaista puuhaa. Rinteeseen kohoava metsä tarjoaa upeat puitteet syksyisille sieni- ja marjaretkille ja isolla nurmikentällä avautuvat mahdollisuudet viljelystä pelailuun. Tontilta löytyy myös kriikuna- ja omenapuita sekä monia erilaisia marjapensaita. Etupihan puolella on paikka oleskeluun ja grillailuun. Kiinteistöön kuuluu päätalon lisäksi kaksi varastorakennusta, lempeät löylyt tarjoava pihasaunarakennus aittoineen sekä 1920 valmistunut torppa, jonne voi mukavasti majoittaa kesävieraat tai halutessaan perustaa esim. kesäkahvilan. Kodin sijainti on erinomainen ja liikenneyhteydet hyvät suuntaatpa sitten Lahteen, Tampereelle tai Hämeenlinnaan. Lähellä sijaitsevat Tuuloksen koulu, Suolijärvi rantoineen sekä mm. frisbeegolfrata takaavat hyvät asumisen puitteet myös lapsiperheelle, ja tähän kohteeseen kannattaakin ehdottomasti tulla tutustumaan paikan päälle! Sovi oma esittelyaikasi: Marika Tuomainen Päivi Häkkinen marika.tuomainen@remax.fi paivi.hakkinen@remax.fi p. 040 7054940 p. 041 435 0105

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80355554
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + tupakeittiö + kph / wc + sauna + wc + terassi + tuulikaappi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Muiden tilojen pinta-ala
38,5 m²
Kokonaispinta-ala
146,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Muiden tilojen pinta-ala: Talon yhteydessä olevat autotalli ja varasto 26m2, erillinen pihavarasto 15 m2 (rv. 2014), torppa n. 65m2, aitta/pihasaunarakennus n. 28m2, vanha autotalli n.15m2. Lisäksi talon yläkerrassa rakentamatonta ullakkotilaa (n. 38m2), joka toimii tällä hetkellä varastotilana. Ullakolle kulku eteisestä jyrkkiä portaita pitkin. Ullakon toinen puoli on lämpöeristetty, toinen eristämätön. Mikäli tilat halutaan ottaa asuinkäyttöön, tulee sitä varten hakea erikseen rakennuslupa Hämeenlinnan kaupungilta. Lisätietoja rakennusluvasta saa Hämeenlinnan kaupungin rakennusvalvonnasta: https://www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/tontit-ja-rakentaminen/rakentamisen-luvat/
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1996
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

527,40 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Yhden hengen taloudessa: saostuskaivon tyhjennys ollut joka toinen vuosi (hinta n. 200 €/kerta). Vuoden 2023 vesimaksu 96,60 euroa. Jätehuoltomaksu 183,45 euroa ja nuohous 120 euroa. Sähkönkulutus on nykyisellä asukkaalla ollut n. 10500 kWh/vuosi. Esimerkkihinnalla 0,11 s/kWh, sis. energiasiirron, kustannus on n. 1150 €/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asuinrakennus: saunan yhteydessä on pukuhuone, jossa lämminvesivaraaja ja pesukoneliitäntä, lattiakaivo ja lattialämmitys sekä sähköllä toimiva pyyhekuivain. Yläkerta korkeaa rakentamatonta tilaa ja tällä hetkellä varastona. Mahdollisuus monenlaiselle tilankäytölle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olemassa keskuspölynimuri, joka ei ole tällä hetkellä käytössä ja toiminnassa. Varashälytin (myös torpan puolella), joka toimii sim-kortilla. Ulkogrilli. Kesäpumppu ja kompostori. Lipputanko ja Suomen lippu. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Terassilla sähkökäyttöinen markiisi. Terassi osittain katettu, ilmansuunta luoteeseen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sijainti Valtatie 12:n vieressä, joten nopeat yhteydet Tampereen (1h), Lahden (45min.) ja Hämeenlinnan (30min.) suuntaan.
Tehdyt remontit
Katto uusittu 2022.
Torpan puolella uusittu seinäpintoja, sähköpatterit, sähköjä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Kattolämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 10500 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava leivinuuni ja hella
Tulisija
Hormi olemassa ja Takkavaraus leivinuunin vieressä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Välitilan levy on laminaattia. Leivinuunin edusta laatoitettu. Kalusteet täyspuiset.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, liesi ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti ja laatta
Seinämateriaalit: Tapetti ja Puolipaneeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys, suihku, pesuallas ja bidee-suihku
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Pihasaunassa puukiuas ja puilla lämpiävä vesipata.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, lämmin ulkovarasto, kylmä ulkovarasto ja Maakellari. Lisätietoja säilytystiloista: Talon yhteydessä sijaitseva lämmin ulkovarastotila, omalla sisäänkäynnillä. Soveltuu esim. yrittäjän toimitilaksi. Mahdollisuus seinä puhkaisemalla yhdistää myös talon yhdeksi huoneeksi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
109-598-5-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
6 670 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti osittain rinteessä, rakennukset tasaisella osuudella. Maanmittauslaitos suorittaa kesän 2024 aikana maantietoimituksen maastomittauksia tieosalla Hauho-Tuulos (VT 12). Toimituksen tarkoituksena on nykyinen tiealueen määrittäminen kartalla ja maastossa. Näihin rajaamistoimituksiin ei liity tien leventämis- tai parantamistoimenpiteitä, vaan kysymys on maantiealueen rajojen tarkastamisesta. Samalla voidaan selvittää, onko tiealue leventynyt alkuperäisestä ja korvata maanomistajille mahdollisesta leventymisestä aiheutuneet menetykset. MMLm/4265/33/2024.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Hämeenlinnan kaupunki/kaavoitus https://www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/ hameenlinnankaupunki@hameenlinna.fi
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Rakennukset
Autotalli ja Aitta/pihasaunarakennus, torppa, vanha autotalli, pihavarasto.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Tontin takaosassa metsäinen rinnealue jota ennen tasainen iso nurmialue, jota on aiemmin käytetty marjapensaiden luomuviljelyyn sekä alapiha, jonne on mahdollista jäljellä olevan rakennusoikeuden puitteissa rakentaa esim. varastorakennus. Talon ja torpan vieressä oleskelualue marjapuineen ja -pensaineen sekä grillauspaikkoineen.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suolijärvi
Tiedustelut
Päivi Häkkinen, 041 435 0105, paivi.hakkinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Tuulos, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Häkkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

RE/MAX Kodinonni | Pirkanmaan asuntokauppa LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.