RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Rivitalo | 4-5 h + k + s, 2 x kph

Heinäväenkuja 3, Tuomarila, Espoo

Hinta

298 000 €

Koko

105,5 m²

Vuosi

1989

ETSITKÖ PERHEELLESI KOTIA suojaisalla pihalla ja läheltä palveluja sekä hyviä liikenneyhteyksiä (juna-asemalle 8 min. kävely). MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS Tervetuloa tutustumaan rauhaisaan Tuomarilan sydämeen sijoittuvaan rivitaloyhtiöön, joka tarjoaa ihanteellisen kodin perheellesi. Alueensa parhaimmilla paikoilla sijaitseva taloyhtiö on lähellä päiväkoteja, kouluja ja puistoja. KODIN POHJARATKAISU on suunniteltu huolellisesti toimivaksi ja viihtyisäksi. Korkea keittiö, ruokailutila ja valoisa olohuone muodostavat kodin sydämen. Olohuoneesta pääset suoraan katetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia kahvikupposen äärellä päivän uutisia. Yläkerrassa pääsisäänkäynnin yhteydessä on oma kylpyhuone ja yksi makuuhuone. Tämä makuuhuone sopii mainiosti aikuisten makuuhuoneeksi, tarjoten oman rauhansa perhe-elämälle kylpyhuoneineen. Alakerta on todellinen talosuunnittelun taidonnäyte, sillä sen pohjaratkaisu on helposti muokattavissa perheen muuttuviin tarpeisiin. Tällä hetkellä alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja olohuone. Tarvittaessa voit helposti muuttaa alemman kerroksen olohuonetilan kevyellä väliseinällä makuu-, työ- tai vierashuoneeksi perheen tarpeiden mukaan (tämä ehdotus näkyy katkoviivalla pohjakuvassa). Lisäksi alemmassa kerroksessa on oma kylpyhuone ja erillinen wc, mikä helpottaa aamuruuhkaa ja takaa sujuvan päivän alkamisen kaikille. Alakerrasta on käynti suojaisalle ja aidatulle omalle pihalle ja terassille. Kokopäiväaurinkoinen terassi tarjoaa loistavat puitteet grillimestarille loihtia herkkuja perheen ja ystävien iloksi. TALOYHTIÖ ON OMALLA TONTILLA, ja siitä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella. Lämmityskustannukset (kaukolämpö) ja autokatospaikka sisältyvät hoitovastikkeeseen, mikä tekee asumiskustannuksista edulliset. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös lämmin verkkokellarityyppinen varastotila, ja lisäksi polkupyörille on tarjolla lämmin varastotila. TÄÄLLÄ LASTEN ON TURVALLISTA ELÄÄ JA KASVAA Koulut ja päiväkodit ovat lähellä, mikä tuo mielenrauhaa perheille. Uuteen Tuomarilan kouluun on alle 100 metrin kävelymatka, ja Tuomarilan päiväkotiin vain 150 metrin kävelymatka. Tuomarilan puistossa voi puolestaan nauttia ulkoilusta ja esimerkiksi frisbeegolfin pelaamisesta. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Tuomarilan juna-asemalle pääset kävelemään vain 8 minuutissa. Lisäksi linja-autoilla pääsee helposti eri puolille kaupunkia, kuten 118 Tapiolaan, ja 224 Espoon keskus-Suvela-Tuomarila-Kauniainen-Karamalmi-Leppävaaraan. Espoon keskuspuistoon, upeaan luonnonkeitaaseen, joka tarjoaa monipuolisia hiihto-, kävely- ja lenkkeilymaastoja on vain 8 minuutin kävelymatkan päässä. Täällä koko perheellä on mahdollisuus nauttia upeasta luonnosta ja sen kauneudesta, ympäri vuoden. Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään kotiin koko perheen voimin. Voit ottaa yhteyttä Risto Karjalaiseen sähköpostitse osoitteessa risto.karjalainen@remax.fi tai puhelimitse numerossa 045 133 8888. Kysy myös vaihtomahdollisuudesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 2.6. 09:00 - 09:30
Esittelijänä Risto Karjalainen
p. 045 133 8888

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80356859
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h + k + s, 2 x kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105,5 m²
Kokonaispinta-ala
105,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Yhtiöjärjestyksessä: 2h,k,s+ask,2var. Asuinpinta-ala 53,5 m2 ja muu pinta-ala 52 m2. Kellaritiloissa sijaitsevat varasto- ja vastaavat muut tilat ovat alttiita maaperäisen kosteuden aiheuttamille vaurioille eikä niitä sen takia saa pinnoittaa hengittämättömillä tai herkästi pilaantuvilla materiaaleilla
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1989
Vapautuminen
2-3 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

291 946,39 €

Velkaosuus

6 053,61 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Neliöhinta

2 824,64 €/m²

Vastike

Hoitovastike

430,50 € / kk

Pääomavastike

192,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

622,65 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 17 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksut tasataan huoneistokohtaisten vesimittarilukeminen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Jääkaappi, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laatta
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laatta ja parketti
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
49-40-330-4
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintipalvelu Priman Oy, oskari.laine@priman.fi, priman@priman.fi, 0207 614 430
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiön hallintaan jäävät huoneistokohtaiset varastot, A, D, E, F, G, H sekä ulkoiluvälinevarasto 36m2. Taloyhtiön kiinnitykset: 835 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 16

Tehdyt remontit
2010 Kuntoarvio
2011 Kaukolämpölaitteiden uusiminen ja patteriverkoston perussäätö
2013-2014 Rakennus 3 salaojat uusittu kosteusvaurioiden takia
2014 Vesikattojen ja huippuimurien uusinta
2015 Piharemontti
2019 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö
2020 Kiinteistön jätevesiviemäreiden painehuuhtelu
2021 Sokkeleiden kunnostus
2022 Autokatoksen maalaus ja kunnostus
2022 Salaojien huuhtelu ja kuvaus
2023 Räystäslautojen, ikkunakevennysten ja pihavarastojen maalaus
2023 Valokatteiden uusiminen
Tulevat remontit
Kuntoarviota mukaillen hallitus esittää seuraavia korjauksia:
2023 Räystäslautojen ja ikkunakevennysten maalaus, arvio 33.500 €
2023 Pihavarastojen maalaus, arvio 6.500 €
2023 Valokatteiden uusiminen, arvio 9,700 €
2024 Jäteaseman ovien rakentaminen 11.800 €
2025 Kiinteistön kuntoarvio ja märkätilojen kuntotutkimus, arvio 5.000 €
2025–2027 Ikkunoiden, ulko-, parveke- ja terassiovien sekä lukitusjärjestelmän uusiminen, arvio 200.000 €
2025–2027 Sähköautojen latauskapasiteetin kasvattaminen, arvio 3.500 € / ruutu
2025–2027 Piha-autojen kunnostus ja maalaus/uusiminen, ei hinta-arviota

HUOM! Asunnon korjausvastuut: Katso yhtiöjärjestyksen 6 pykälä.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.01.2026, Lisätiedot: Energiatodistus on annettu taloyhtiön rakennukseen 1.
Tontin koko
3 142 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vireillä olevat asemakaavat mm. Kaavamuutos Sunan koulun alueelle (650 m tontilta). Vaiheittaisen asemakaavan muutoksen tavoitteena on sallia Sunan koulun huoltoajo puistoraitilla sekä koulutontin jalankululle ja pyöräilylle varatulla alueella. Lisäksi mahdollistetaan koulun rakenteiden sijoittaminen virkistysalueen puolelle. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineisto on nähtävillä 29.4.2024 – 13.5.2024. Kaava etenee ehdotusvaiheeseen arviolta vielä nyt kevätkaudella 2024. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/kaavamuutos-sunan-koulun-alueelle Sokinsuonkujan asuin- ja liikerakentaminen (700 m tontilta). Nykyisten liike- ja palvelurakennusten tilalle suunnitellaan asuinrakentamista ja uusia palveluita. Kaavoituksessa tarkastellaan myös Kirstin koulun tonttia osana alueen kehittämistä. Alue sijaitsee Suvelassa, Espoon keskusken kaupnuginosassa, noin kilometrin etäisyydellä Espoon keskuksen asemasta. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä vuonna 2019 ja kaavaan liittyen on järjestetty asukastilaisuuksia sekä vuonna 2019 että 2020. Kaavan lähtökohdat ja tavoitteet aiotaan tarkastella uudestaan, mutta kaavahanke on toistaiseksi pysähdyksissä mm. yleiskaavatilanteen takia. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/sokinsuonkujan-asuin-ja-liikerakentaminen Suvelanristin asuinrakentaminen (750 m tontilta). Yksityinen maanomistaja suunnitelee asuinrakentamista Siltakadun ja Kirkkojärventien risteyksen viereen. Alue rajautuu radan vieressä sijaitsevalle mäelle. Sijainti on palveluiden ja liikenneyhteyksien kannalta keskeinen, mutta alueen maastonmuodot ja ympäröivät liikennealueet luovat suunnitteluun haasteita. Suunnittelussa huomioidaan ratakuilun leventämisen tarve Espoon kaupunkiradan myötä sekä luonto- ja virkistysyhteyksien jatkuvuus. Kaavoitus on pysähdyksissä. Lähde: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/suvelanristin-asuinrakentaminen
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Heinäväenkuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa ja lisäksi kauppakeskus Entressessä päivittäistavarakaupat, muoti, ravintolat, kampaamo- ja
kosmetiikkapalvelut sekä kulttuuripalvelut ovat Espoon sydämessä ja ihan naapurissa.
Koulut: Tuomarilan kouluun on alle 100 metrin kävelymatka

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja juna-asema lähellä Linja-autoilla pääsee hienosti mm. 118 Tapiola, 224 Espoon keskus-Suvela-Tuomarila-Kauniainen-Karamalmi-Leppävaara., 2248 Espoon keskus-Suvela-Tuomarila-Kauniainen. Tuomarilan juna-asemalle kävelet 8 minuutissa.
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tuomarila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.