RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Kerrostalo | 2h + k + las.parv.

Kauppalantie 13 A, Etelä-Haaga, Helsinki

Hinta

259 000 €

Koko

45 m²

Vuosi

1963

Muuttovalmis sekä selkeäpohjainen kaksio omalla tontilla Kauppalanpuiston reunalta, jonka lasitetulta etelään suuntautuvalta parvekkeelta aukeaa upean vehreä puistomaisema. Haagan torin laidalla sijaitsevalla taloyhtiöllä on LVIS remontti valmistunut 2015. Tämän kodin eteiseen astuessasi huomaat valoisuuden sekä huoneiden avaruuden. Eteisessä on reilusti kaappitilaa ulkovaatteiden säilytykselle. Vaaleat remontoidut pinnat sekä suuret ikkunapinnat tuovat tilantuntua asumiseen. Erilliseen hyväkuntoiseen keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä. Olohuoneesta käynti lasitetulle etelään suuntautuvalle parvekkeelle, josta aukeaa upea ja rauhaisa puistomainen näkymä. Kylpyhuone on tilava ja siellä on paikka myös pesukoneelle. Asunto on vuokrattu ja määräaikaisuus on vuoden loppuun asti. Taloyhtiö on hyvin varusteltu ja hoidettu. Taloyhtiön sijainti on erinomainen Etelä-Haagan palveluiden vieressä Haagan torin laidalla, josta autoille löytyy pysäköintitilaa. Bussipysäkit löytyvät taloyhtiön edustalta ja juna-asemalle sekä ratikkapysäkille 800m kävelymatka. Tervetuloa esittelyyn! Lisätietoja tästä kodista sekä esittelypyynnöt kohteen myyjältä: Niklas Lyhykäinen, LKV, LVV, NHS, PVS niklas.lyhykainen@remax.fi tai 0407623545.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 19.5. 11:00 - 11:20
Esittelijänä Niklas Lyhykäinen
p. 040 762 3545

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80356997
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + las.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Heti. Muuttovalmis koti.

Hinta

Myyntihinta

254 950,54 €

Velkaosuus

4 049,46 €

Velaton hinta

259 000,00 €

Neliöhinta

5 755,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

247,50 € / kk

Pääomavastike

45,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

292,50 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Laajakaistavastike 3,79eur/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: betoni/siporex/rapattu, muu
Keittiön kuvaus
Tilava remontoitu keittiö, jossa on reilusti kaappi- sekä laskutilaa!
Astianpesukone, jääkaappipakastin ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
pyyhekuivain
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, suihku, wc-istuin ja lattialämmitys
Olohuoneen kuvaus
Asunto on hyväkuntoinen!
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunto on hyväkuntoinen!
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Erkki Oksanen Oy, Markus Erhovaara, markus.erhovaara@eo.fi, 094777940
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kellarikomerot, vinttikomerot, sauna, väestönsuoja, ulkoiluvälinevarastot. Kaapeliyhtiö DNA Taloyhtiölaajakaista 10M.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6

Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2021: Ilmahormien puhdistus ja nuohous. Pohja- ja tonttiviemäreiden kuntotutkimus tehtiin marraskuussa 2021. Tutkimuksen tehneen LC Yhtiöt Oy:n raportin mukaan pohjaviemäriputkien kokonaisvaltaiseen uusimiseen ei ole tarvetta seuraavan kymmenen vuoden aikana. Tonttiviemäri on osittain uusittu ja uudella muoviputkella toteutetussa osuudessa ei ole huomautettavaa. Alkuperäistä betoniputkella toteutettua osuutta ei koeta tarpeelliseksi uusia 5-7 vuoteen. YHTIÖN KORJAUSHISTORIA: 2021: Piha-alueen, salaojien ja tukimuurien kunnostamisurakka saatettiin loppuun 2020: Piha-alueen, salaojien ja tukimuurin kunnostaminen 2019: Peltikaton uusinta, piha-alueen ja tukimuurin kunnostamisen valmistelevia töitä 2018: Salaojien kuvaaminen, piha-alueen ja salaojajärjestelmän kunnostussuunnitelma, sisäänajorampin asfaltin kunnostaminen. 2017: Tukimuurin kuntotutkimus, roska-aitauksen kunnostaminen, parvekelasitusten huolto 2016: Taloyhtiölaajakaista 2015: Vesi- viemäri- ja sähkösaneeraus, kaukolämpölaitteiden uuusimnen, huoneisto-ovien uusiminen, Ulko-ovien uusiminen, porrashuoneiden maalaus, rotoventtiilien asennus hormeihin, lukituksen uusiminen Abloy Sentoon 2014: Vesi-, viemäri- ja sähkösaneeraus 2013: Vesi- viemäri- ja sähkösaneerauksen suunnittelu ja kilpailutus, Länsisiiven yläpohjan siivous, lisälämmöneristäminen sekä tuuletuksen parantaminen. 2012: Vesi- viemäri- ja sähkösaneerauksen suunnittelun valmistelu 2011: Talon päädyn julkisivun rappauskorjaus 2010: Vesi- viemäri- ja sähkösaneerauksen hankesuunnitelma, pihan puuportaikon rakentaminen 2009: Pohjaputkien uusiminen, saunaosaston saneeraus, katon pinnoittaminen, kattoturvatuotteiden asennus 2008: Pohjaputkistojen röntgenkuvaus, pihapuolen nurmikoiden uusiminen 2007: Päävesijohdon uusiminen 2005: Kadunpuolen räystäskourujen sähkölämmityksen asentaminen 2003: Kadunpuolten maalaus 2001: Pohjaviemärien uusiminen, ulkopuolisen putkikanaalin siirto sisäpuolelle 1999: Parvekekaiteiden uusiminen, parvekelasitus.
Tulevat remontit
Hallituksen yhtiökokoukselle 2022 esittämä kunnossapitotarvelvitys 2022: 2022: Ilmahormien nuohous ja puhdistus 2023: Ikkunoiden kuntokartoitus. Kellaritilojen kuntokartoitus 2024: Ikkunoiden ja/tai kellaritilojen kunnostusta kartoitusten perusteella 2025: Vuosihuoltokorjauksia 2026: Peltikaton maalaus. Pohjaviemärin tarkastuskuvaus 2025: Peltikaton maalaus Pohja- ja tonttiviemäreiden kuntotarkastusraportin mukaan viemärit ovat käyttökunnossa ja seuraavaa tarkastusta suositellaan tehtäväksi viiden vuoden kuluttua.
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007
Tontin koko
2 173 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. (09) 310 1691.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kauppalantie 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Haagan palvelut ympärillä. Lähikauppa kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, lentokenttä, taksitolppa lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, raitiovaunupysäkki lähellä ja hyvät pyöräilytiet Erinomaiset kulkuyhteydet. Bussipysäkit talon edustalla. Ratikkapysäkki (Korppaanmäki) 700m, Juna-asema (Huopalahti) 800m.
Tiedustelut
Niklas Lyhykäinen, 040 762 3545, niklas.lyhykainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niklas Lyhykäinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, PVS, NHS

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.