Kerrostalo | 2h + kk + s + las. parveke

Mustankivenkatu 3 A, Vuosaari, Helsinki

Hinta

179 000 €

Koko

45 m²

Vuosi

1999

Myydään upea ylimmän kerroksen kaksio läheltä kauppakeskus Columbusta ja Vuosaaren metroasemaa. Tässä upeasti remontoidussa asunnossa on loistava pohjaratkaisu, joka sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Vaaleasävyinen kompakti keittokomero kutsuu innokkaimmankin kokin kokkaamaan, ja keittokomeron edestä löytyy tilaa myös ruokailuryhmälle. Upea olohuone on valoisa ja avara. Olohuoneesta on myös käynti asunnon viihtyisälle, lasitetulle parvekkeelle, joka on suunnaltaan etelään. Makuuhuone on reilun kokoinen ja kaappitilaa on hyvin. Makuu- ja olohuoneen erottaa toisistaan tyylikäs lasiliukuovi, mustilla kehyksillä. Huoneistossa on myös kylpyhuone sekä oma viihtyisä sauna, jotka on remontoitu tyylikkäästi vuonna 2018. Mustankivenkadulta on erinomaiset kulkuyhteydet, liikuitpa sitten omalla autolla tai julkisilla. Kaikki keskeiset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Tätä asuntoa ei kannata ohittaa <3 Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi TUTUSTU VIRTUAALIESITTELYYN JA TILAA MYYNTIESITE SÄHKÖPOSTIISI Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Kutsu meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi markkina-arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80358628
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + s + las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
5/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1999
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

177 605,00 €

Velkaosuus

1 395,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

3 977,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

324,00 € / kk

Pääomavastike

27,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

353,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

29,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 27 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 2 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike on tietoliikennevastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Taloyhtiössä on DNA:n taloyhtiölaajakaista, jonka perusnopeus 10M sisältyy vastikkeeseen. Lisämaksusta ja erillisellä sopimuksella on nopeutta mahdollista nostaa aina 1000M saakka., laajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: - Yhtiöjärjestys 17§: Parvekelasituksen ja siihen kuuluvien rakenteiden kunnossapito- ja korjausvastuu on osakkeenomistajalla. - Yhtiökokouksessa päätetty, että osakas voi omakustanteisesti asentaa ilmalämpöpumpun. Kunnossapitovastuu ja ilmalämpöpumpusta aiheutuvat kustannukset (ml. asennus/pois ottaminen) kuuluvat osakkaalle.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2019: Talokeskus Oy:n kuntoselvitys ja ja märkätilojen tarkastukset. Piha-alueen leikkivälineiden kuntotarkastus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen kompakti keittokomero, jonka varustuksiin kuuluu liesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Seinät ovat maalatut, välitila laatoitettu ja lattia parkettia. Työtasot ovat osin terästä ja osin laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vaaleasävyinen tilava kylpyhuone on remontoitu syksyllä 2018. Kylpyhuone on varustettu lavuaarilla, peili- ja allaskaapilla, rättipatterilla, suihkulla, suihkuseinällä, pk-liitännällä, käsisuihkulla ja wc-istuimella. Käyttömukavuutta tuo lattialämmitys. Seinät ja lattiat ovat laatoitetut, katto paneloitu. Kylpyhuoneen yhteydessä on asunnon oma sauna.
Saunan kuvaus
Tyylikkäästi remontoidussa saunassa on puupaneloidut seinät, laattalattia, pilarisähkökiuas ja led-valot.
Olohuoneen kuvaus
Vuonna 2020 remontoituun olohuoneeseen tulvii valoa isosta etelän suuntaisesta ikkunasta. Olohuoneen seinät ovat maalatut ja niissä on kauniit paneelit. Lattia on parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnossa on reilun kokoinen makuuhuone, jonka ikkunat ovat parvekkeelle ja etelään. Upeasti vuonna 2020 remontoidussa makuuhuoneessa on maalatut seinät, parkettilattia sekä runsaasti kaappitilaa.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaappitilaa eteisessä ja makuuhuoneessa. Huoneiston käytössä on myös verkkokomero kellarissa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
91-54-181-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti, Tinna Sarasalo, tinna.sarasalo@retta.fi, 010 228 4000
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on kaapeli-tv, DNA-taloyhtiölaajakaista, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, pesutupa, irtaimistovarasto sekä lastenvaunuvarastot. Taloyhtiön kiinnitykset: 2 069 617,98 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 32

Tehdyt remontit
2021: Elementtisaumojen uusiminen. IV-nuohous, säädöt ja suodattimet.
2020: Väestösuojan tiiveyskoe, varusteiden päivitys, GSM-passiivitoistin asennettu. Viemäriputkien kannattimet uusittu, B-talo. Kaukolämpökeskus ja rakennusautomaatio uusittu.
2019: Parvekkeiden paloluukut tiivistetty. Savunpoistoluukut uusittu. Kiinteistön kuntoarvio. Piha-alueen leikkivälineiden kuntotarkastus. Vesikaton tarkastus ja huolto.
2018: Huoneiston B44 parvekkeen yläpuolinen kattopinnoite uusittu.
2017: Ulkoseinävalaisimienpolttimot vaihdettu LED valoiksi.
2015: Jätehuoneen lattia maalattu. Pohjaviemärikuvaus.
2014: Ikkunoiden ja parvekeovien huoltokorjaus.
2013: IV-hormien puhdistus. Parvekkeiden syöksytorviin asennettiin sähköinen sulapitokaapelointi.
2012: Painepesty pysty- ja vaakaviemärit.
2005: Parvekekaide-elementtien vaihtotyö.
Tulevat remontit
2023: Kylpyhuoneiden saneeraushankkeen suunnittelu, julkisivun paikkarappaus ja maalaus, energiatodistusten uusiminen ja sokkelin paikkakorjaukset
2024: Lukituksen uusiminen, piha-alueen sähköistykset, sulanapitojärjestelmän asennuksien tarkastaminen ja korjaaminen, A-talon kellarikerroksen ja 1. asuinkerroksen viemärikorjaukset ja kylpyhuoneiden saneeraukset ja lattialämmitystermostaattien uusimiset.
2025: Hissien kuntotutkimus
2026: Yhteiset tilat: Normaalia huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä
2027: Yhteiset tilat: Normaalia huolto- ja ylläpitotoimenpiteitä
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007
Tontin koko
2 220 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki / Kaupunkisuunnitteluvirasto Puh. 09 3102 2111 | kaupunkiymparisto@hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
52 552,43 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
29.12.2060

Asunto-oy Helsingin Mustankivenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Hyvät ja kattavat palvelut lähietäisyydellä. Mm. kauppakeskus Columbus on vain parin sadan metrin päässä. Myös kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin omalla autolla liikkuessa kuin julkisillakin kulkuneuvoilla. Metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka. Omalla autolla Itäväylä, kehä-I ja kehä-III mahdollistavat nopean liikkumisen
kaikkiin suuntiin.
Tiedustelut
Virpi Schlegel, 045 631 4151, virpi.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vuosaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virpi Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.